5-gangenmenu
5-gangenmenu
ALL-IN 7-gangenmenu
ALL-IN 7-gangenmenu
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Vigor
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € € € €

Vigor

Raadhuisstraat 1 5261EH Vught Nederland
Chef
Lars Albers
Sommelier
Randy Bouwer
HEERLIJK Top 100

Fotocredits:

© interieur gefotografeerd door Horeca In Beeld 

© Lars en Randy gefotografeerd door Bo Blitz

Lars Albers (Patron-Cuisinier) en Randy Bouwer (Patron-Sommelier) hebben hun kennis en ervaring opgedaan in verschillende sterrenrestaurants. Met succes hebben zij meerdere zaken ondersteund tijdens de opstart, zowel afzonderlijk als met elkaar. Hun paden kruisten zich de afgelopen jaren onder andere bij Noble* en FG**. Hier is een succesvolle samenwerking, en later ook een hechte vriendschap geboren.

Uit die gebundelde krachten is Vigor ontstaan. Lars en Randy delen de visie dat uitstekende service net zo belangrijk is als een ijzersterke keuken. De centrale bar vormt daarom het hart van de zaak. Van entree tot dessert staat de gast in contact met het team. Bij Vigor geniet je in een warme ongedwongen sfeer van puurheid en verfijning tot in de kleinste details. Volgens de Michelingids is dit aardig gelukt aangezien Vigor dit jaar is bekroond met een Michelinster.

Jarenlange ervaring in de top van de Nederlandse gastronomie heeft hen klaargestoomd om te doen wat ze écht willen: samen een complete beleving neerzetten voor onze gasten. Met intrigerende gerechten en gastvrijheid die je raakt. Recht in het hart. En vanuit het hart van Vigor bundelen ze letterlijk hun krachten in de vorm van een centrale bar, die tegelijkertijd óók de open keuken is. Ze zijn er klaar voor om nieuwe herinneringen te maken. 

To be continued.

Erkenning
HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 16.5 | Gault&Millau Plek 33 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras Rolstoeltoegankelijk
Sfeerwoorden
Chic Stijlvol Zakelijk
Reviews
9.2
Eten
9.2
Service
9.2
Uitmuntend
103
8.9
Sfeer
9.3
Gastvrijheid
Meer over Vigor