RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0703648846

Gallery61 & Novotel Den Haag City Centre

Passage 61 2511 AC Den haag Nederland

Novotel Den Haag City Centre, gelegen in Den Haag, is een 4-sterren hotel in het centrum van Den Haag, op een unieke plek in de Haagse Passage tegenover het Binnenhof. Een warm welkom en thuiskomen-gevoel staan hoog in het vaandel bij Novotel. Laat je in de watten leggen en geniet van een comfortabel verblijf. Ook is er een fitnesscentrum aanwezig en is er een fietsverhuur in de buurt.

Daarnaast is het hotel de ideale uitvalsbasis om de de Hofstad te ontdekken. Op steenworp afstand vind je het Mauritshuis, de Galerij Prins Willem V en de Ridderzaal. Genoeg te doen dus.

Op nummer 61 van de prachtige passage in Den Haag vind je het mooie Gallery61. Een van de oudste panden van de stad is omgetoverd tot een kleurrijke brasserie. De brasserie heeft een sfeervol huiskamergevoel, waardoor iedereen zich thuis voelt.

Het keukenteam stelt prachtige gerechten samen met de lekkerste ingrediënten van Haagse leveranciers. Zo komt de vis uit Scheveningen, het vlees van Haagse slager Piet van den Berg en de heerlijke kazen van Ed Boele. Niet alleen de gerechten komen uit het mooie Den Haag, ook aan de bar is er volop Haagse glorie te bestellen. De likeuren komen uit stokerij Van Kleef en zijn eigenwijs en uniek, net als Den Haag.

Reviews
7.9
Eten
8.8
Service
8.5
Zeer goed
19
8.2
Sfeer
9.1
Gastvrijheid