RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
070 362 4371

Park Centraal Den Haag x Pastis

Molenstraat 53 2513 BJ Den Haag Nederland

Genieten in stijl doe je bij het Park Centraal Den Haag. Het ‘nieuwe’ Park Centraal combineert prachtige gerenoveerde kamers met het 160 jaar oude erfgoed dat overal bewaard is gebleven. Het diner wordt geserveerd door de lokale favoriet Pastis, een traditioneel Franse bistro met alle klassiekers. Geniet 's ochtends van de ontbijtklassiekers in de kamer.

In elke unieke ruimte komen deze twee aspecten dan ook samen. Details als diepe kleuren, rijke texturen en speciaal geselecteerde kunst zijn slechts een aantal voorbeelden van het unieke en elegante design van het Park Centraal. De perfecte overnachting beleef je hier in een comfortabele, luxe kamer voorzien van een voortreffelijk bed, aparte badkamer en klein bureau met werkruimte.

De chef en zijn brigade staan klaar om jou culinair te verwennen! En na een ontspannen overnachting geniet je ‘s ochtends van een fantastisch à-la-carte menu met alle ontbijt klassiekers! Daarna heb je natuurlijk nog de gehele dag om Den Haag en alles wat zij te bieden heeft te ontdekken.

Dat klinkt toch zeker HEERLIJK!

Reviews
8
Eten
8
Service
8.3
Zeer goed
2
8.5
Sfeer
8.5
Gastvrijheid