De ideale plek om te ontspannen en jezelf culinair te laten verwennen
AANBIEDING

Park Centraal Den Haag x Pastis

Molenstraat 53 2513 BJ Den Haag Nederland

Genieten in stijl doe je bij het Park Centraal Den Haag. Het ‘nieuwe’ Park Centraal combineert prachtige gerenoveerde kamers met het 160 jaar oude erfgoed dat overal bewaard is gebleven. Het diner wordt geserveerd door de lokale favoriet Pastis, een traditioneel Franse bistro met alle klassiekers. Geniet 's ochtends van de ontbijtklassiekers in de kamer.

In elke unieke ruimte komen deze twee aspecten dan ook samen. Details als diepe kleuren, rijke texturen en speciaal geselecteerde kunst zijn slechts een aantal voorbeelden van het unieke en elegante design van het Park Centraal. De perfecte overnachting beleef je hier in een comfortabele, luxe kamer voorzien van een voortreffelijk bed, aparte badkamer en klein bureau met werkruimte.

De chef en zijn brigade staan klaar om jou culinair te verwennen! En na een ontspannen overnachting geniet je ‘s ochtends van een fantastisch à-la-carte menu met alle ontbijt klassiekers! Daarna heb je natuurlijk nog de gehele dag om Den Haag en alles wat zij te bieden heeft te ontdekken.

Dat klinkt toch zeker HEERLIJK!

Reviews
8
Eten
8
Service
8.3
Zeer goed
8.5
Sfeer
8.5
Gastvrijheid
Katrien
|  21 februari 2021
HEERLIJK Aanbieding
Wat een fantastische medewerkers kent dit hotel. Allemaal zo vrolijk, vriendelijk en gastvrij. We hebben ons zo welkom gevoeld. Daarnaast is het een stijlvol hotel, zijn de kamers prima en was het goed geregeld met diner en ontbijt. Diner was heerlijk! De porties waren erg ruim en omdat we alles tegelijk kregen, wat logisch is, was het wel flink door eten om hoofdgerecht warm te kunnen eten. Maar dat komt door de hele situatie. We hebben enorm genoten.
8 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Robert
|  4 december 2020
HEERLIJK Aanbieding
Eten van Pastis is heerlijk, alleen werd opgediend in de ontbijtzaal van het hotel met wijn van de hotelbar. We waren de eersten van het arrangement dus nog geen bijpassende wijnen oid en ook de bediening had het moeilijk.
8 Eten
6 Service
7 Sfeer
7 Gastvrijheid