RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
088 5 220 220

Hampshire Hotel – ’s Gravenhof

's-Gravenhof 6 7201 DN Zutphen Nederland

Bij het Hampshire Hotel - ‘s Gravenhof Zutphen is het altijd genieten. Het vier sterren hotel is gelegen aan het historische ‘s Gravenhofplein in een van de oudste en meest bijzondere steden van Nederland. Het hotel is dé ideale uitvalsbasis voor een uitstapje naar Zutphen en omstreken. Een mooie wandeling door de historische stad, een dagje shoppen of op ontdekkingsreis door de Gelderse natuur tijdens een lange fiets- of wandeltocht. Naast het hotel vind je het Museum Zutphen.

In de comfortabele kamer kom je helemaal tot rust. Zeer aantrekkelijk ingericht en met moderne accenten. De kamer is voorzien van gratis Wi-Fi, badkamer, flatscreen-TV en allerlei andere comfortabele benodigdheden. Daarnaast word je de volgende ochtend na een ontspannen nachtje wakker met een heerlijk ontbijt. 

Geniet tijdens je verblijf van een heerlijk diner in onze vernieuwde brasserie!

Daarnaast beschikt het hotel over de meest fantastische faciliteiten om je bezoek compleet te maken! Denk hierbij aan fietsverhuur, bagageopslag, verwarming & airco en nog veel meer! Ook zijn er meerdere Wellness Centra dichtbij en is er een golfbaan op steenworp afstand.

Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Huiskamersfeer
Reviews
6.7
Eten
7.3
Service
7.1
Goed
6
7
Sfeer
7.5
Gastvrijheid