Overnachting + 3-gangendiner
Overnachting + 3-gangendiner

The Hague Marriott

Johan de Wittlaan 30 2517 JR Den Haag Nederland

Het Marriot The Hague is de ideale uitvalsbasis voor een minivakantie naar het mooie Den Haag. Het hotel is centraal gelegen en bevindt zich naast meerdere top bestemmingen en bezienswaardigheden zoals Madurodam, het strand van Scheveningen en het Kunstmuseum. Marriott The Hague combineert een modern design met een gevoel van thuiskomen om de verwachtingen van gasten te boven te gaan.

Bij het elegante viersterren hotel krijg je de kans om te overnachten in een comfortabele kamer compleet met luxe matrassen, gratis WiFi en een flatscreen TV! Daarnaast beschikt het hotel over een state-of-the-art, Fitness Center en vele andere faciliteiten. Na een HEERLIJKe overnachting begin je ochtend goed met een HEERLIJK uitgebreid ontbijt om daarna een ontdekkingsreis door Den Haag te maken! 

Reviews
6.7
Eten
7.3
Service
7.3
Goed
7.3
Sfeer
7.7
Gastvrijheid
Gertie Savelkoul
|  6 maart 2022
HEERLIJK Aanbieding
De barman was kortaf en sprak met een onnodig luid volume. De dames in de bediening vriendelijk maar onhandig(verkeerde gerecht neerzetten) Ik had gevraagd om een dubbele portie groeten ipv aardappel garnituur en kreeg een berg wortels drijvend in vette saus. Volgende keer wel slapen in dit hotel (goede bedden, prima faciliteiten, heerlijk ontbijt) maar zeker niet meer dineren..
5 Eten
5 Service
5 Sfeer
5 Gastvrijheid
Mirjam C
|  22 april 2021
HEERLIJK Aanbieding
Het eten was goed maar eenvoudig. In een hotel met naam, sate als hoofgerecht toch wat twijellachtig. Kwalitatief prima, had alleen anders verwacht. Keuze bij ontbijt heel ruim, was alleen niet compleet. Kamer mooi, schoon, prima bedden, personeel aller vriendelijkst. Locatie geweldig.
7 Eten
9 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Ronald
|  6 april 2021
HEERLIJK Aanbieding
Wij hebben gebruik gemaakt van een aanbieding overnachting met 3-gangendiner en ontbijt tijdens de Paasdagen. Het hotel is een goede uitvalbasis voor een bezoek aan het centrum maar bijv. ook aan Scheveningen. Uiteraard is alles wat anders i.v.m. Covid-19 waardoor we het eten op de hotelkamer zelf zouden moeten doen. We werden gastvrij ontvangen, kregen een niet al te grote maar desalniettemin goede kamer met mooie inloopdouche toegewezen. De menukaart deed ons vermoeden dat het diner tegen zou vallen maar wat een verkeerde aanname. Het diner was in 1 woord voortreffelijk!
8 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid