RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
(0) 6 18027316

Tres

Vijf Werelddelen 75 3071PS Rotterdam Nederland
Chef
Michael van der Kroft
Sommelier
Emy Koster
HEERLIJK Top 500

Bij Tres streven ze ernaar om je mee te nemen op een fascinerende culinaire reis, een middag waarin je helemaal kunt opgaan zonder zorgen over het verleden of de toekomst. Ze kijken ernaar uit om je te verwelkomen op een ontdekkingstocht vol verhalen, verhalen van toegewijde producenten en gepassioneerde vakmensen, die allen hebben bijgedragen aan de unieke identiteit die het restaurant vandaag uitdraagt. Deze verhalen vormen de kern van hun filosofie en geven betekenis aan alles wat ze ondernemen.

Hier in Tres presenteren ze een menu dat bruist van creatieve energie. Ze nemen je mee op een smaakvolle ontdekkingsreis, beginnend met heerlijke amuses, om daarna de diepten van de zee en de pracht van het land te verkennen met hartige gerechten. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt deze culinaire ervaring afgerond met verrukkelijke zoetigheden en verrassende lekkernijen. Een veelheid aan smaken en emoties ligt in het verschiet!

Je bent uitgenodigd om met een open blik te genieten. Verwacht een middag vol onverwachte wendingen en nieuwe ervaringen, waarbij de tijd lijkt stil te staan en je de vrijheid hebt om je volledig over te geven aan de smaakvolle reis die voor je is uitgestippeld. Neem de tijd, want deze bijzondere middag zal ongeveer drie tot vier uur duren – een ware belevenis die lang in je herinnering zal blijven hangen.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 16.0 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Reviews
10
Eten
10
Service
10
Uitmuntend
1
10
Sfeer
10
Gastvrijheid
Meer over Tres