Ontdek Zaandam en kom helemaal tot rust!
AANBIEDING

Best Western® Zaan Inn

Grenehout 22 1507 EB Zaandam Nederland

Comfortabel verblijven in de sfeer van de Zaanse industriehistorie! Dit moderne 3 sterren Superior hotel is centraal gelegen naast station Zaandam. Bij binnenkomst geniet je van een welkomsdrankje. Vervolgens heb je de tijd om de omgeving te verkennen. Met de comfortabele huurfietsen bezoek je in 15 minuten de Zaanse Schans. Na dit sportieve uitstapje kan je rustig aanschuiven in het restaurant.

Het restaurant is opgebouwd vanuit het concept: vernieuwend maar met een ‘informeel’ randje. Het restaurant heeft een industriële look met elementen uit de jaren ’50. De kleuren zijn gebaseerd op de ‘Bruynzeel keukens van Piet Zwart’ uit het verleden.Het idee is dat je in een open keuken kunt dineren en de gezelligheid kunt ervaren zoals thuis. Je kunt zo ook een kijkje nemen in de keuken en met eigen ogen zien hoe jouw HEERLIJKe gerechten bereid worden.

Kom na het diner tot rust in de luxe en moderne hotelkamer. Elke kamer heeft gratis WiFi en een eigen thermostaat met koeling en verwarming. Alle kamers zijn uitgerust met koffie en thee faciliteiten, moderne flatscreen TVs met een ruim aanbod aan gratis zenders. De moderne badkamer stelt je tevens niet teleur. Na de ontspannen overnachting geniet je nog van een heerlijk ontbijt. Hierna zou je bijvoorbeeld een dagje Amsterdam kunnen doen, hier ben je met de trein in 12 minuten.
Beschikbare dieetwensen
Glutenvrij Lactosevrij Vetarm Vegetarisch