Optimaal ontspannen in het bruisende Middelburg
AANBIEDING
Waar de ingrediënten dicht bij de natuur staan
AANBIEDING

City Hotel Wood / The Green Room

Achter de Houttuinen 8 4331 NJ Middelburg Nederland

Cityhotel Wood is gelegen aan de gracht middenin het centrum van het unieke Middelburg. Op dit bijzondere plekje geniet je van smaakvolle gerechten in restaurant The Green Room. Meer dan 100 jaar geleden huisde er op deze plek een bloeiend houtzagersbedrijf, vandaar de naam! Tegenwoordig is de specialiteit gastvrijheid in plaats van hout, maar de centrale ligging in de stad is net als toen ideaal te noemen!

De ingrediënten die de keuken binnenkomen staan dicht bij de natuur. Onbewerkte, zuivere producten met een korte lijn naar de bron. Rauw en vers zijn het vertrekpunt van The Green Room en vormen de basis van verrassende en HEERLIJKe gerechten. Focus op huisgemaakt en waar kan biologisch met zoveel mogelijk gebruik van het hele product. Er wordt zoveel mogelijk met streekproducten gewerkt en de menukaart wisselt om de 6-8 weken! De gastronomie neemt chef-kok Bennie met liefde voor zijn rekening. 

Ook in het hotel is het HEERLIJK vertoeven. Hier geniet je op een duurzame wijze van een uniek verblijf. De kamers zijn luxe en natuurlijk ingericht. Hier kan je ontsnappen uit de drukte van Middelburg. 

Je wandelt vanuit het hotel zo het centrum van Middelburg in en verkent vanuit hier eveneens de rest van prachtig Zeeland.