RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0118 724 801

City Hotel Wood / The Green Room

Achter de Houttuinen 8 4331 NJ Middelburg Nederland
Chef
Bennie van de Parel

Cityhotel Wood is gelegen aan de gracht middenin het centrum van het unieke Middelburg. Op dit bijzondere plekje geniet je van smaakvolle gerechten in restaurant The Green Room. Meer dan 100 jaar geleden huisde er op deze plek een bloeiend houtzagersbedrijf, vandaar de naam! Tegenwoordig is de specialiteit gastvrijheid in plaats van hout, maar de centrale ligging in de stad is net als toen ideaal te noemen!

Feeding instead of filling!

In Restaurant The Green Room is de hoofdrol voor de groenten, maar bij ieder groentegerecht heeft u de keuze uit een vlees- of vissuggestie van de chef.

De ingrediënten die de keuken binnenkomen staan dicht bij de natuur. Onbewerkte, zuivere producten met een korte lijn naar de bron. Rauw en vers zijn het vertrekpunt van The Green Room en vormen de basis van verrassende en HEERLIJKe gerechten. Focus op huisgemaakt en waar kan biologisch met zoveel mogelijk gebruik van het hele product. Er wordt zoveel mogelijk met streekproducten gewerkt en de menukaart wisselt iedere maand! De gastronomie neemt chef-kok Bennie met liefde voor zijn rekening. 

Ook in het hotel is het HEERLIJK vertoeven. Hier geniet je op een duurzame wijze van een uniek verblijf. De kamers zijn luxe en natuurlijk ingericht. Hier kan je ontsnappen uit de drukte van Middelburg. 

Je wandelt vanuit het hotel zo het centrum van Middelburg in en verkent vanuit hier eveneens de rest van prachtig Zeeland.

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Sfeerwoorden
Duurzaam Huiskamersfeer Stijlvol Trendy
Reviews
9
Eten
9
Service
8.8
Zeer goed
1
8
Sfeer
9
Gastvrijheid