Vertoeven op Michelin niveau
AANBIEDING
HEERLIJK genieten in Amsterdam!
AANBIEDING

Senses & The Albus Design Boutique Hotel Amsterdam

Vijzelstraat 49 1017 HE Amsterdam Nederland

De centrale ontmoetingsplek van Dutch Design Hotel Artemis is restaurant-bar De Stijl. Geniet van een goede start, een verkwikkend drankje of een heerlijke maaltijd. Allemaal in een artistieke setting. Tijdens zomerdagen is het terras aan het water een heerlijke plek om te vertoeven!

Reviews
9
Eten
8.8
Service
8.8
Zeer goed
8.5
Sfeer
8.8
Gastvrijheid
Frank
|  9 januari 2022
HEERLIJK Aanbieding
De beoordelingen op Tripadvisor leken allemaal zo positief dat het te goed om waar te zijn leek. Maar het klopt! Hotel ziet er zelf misschien niet zo bijzonder uit, maar het diner op de kamer dat per gang wordt geserveerd is zeer de moeite waard. Ook toen de bijpassende wijnen wat zuinig bleken te zijn kregen we een refill. Maar vooral de verfijning van de gerechten maakt het bijzonder. En de suites zijn ruim en sfeervol genoeg om voor een restaurant beleving te dienen.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
La Joe Tollenaar
|  21 september 2021
HEERLIJK Aanbieding
In een woord fantastisch. Eten en service is waanzinnig! Hebben ontzettend genoten van ons diner en de overnachting in het hotel. Er zijn veel mogelijkheden!
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Connie Moggre
|  19 augustus 2021
HEERLIJK Aanbieding
Eten was smaak vol, niet bijzonder. De bediening te snel, te zeer aanwezig en bord al weg halen terwijl wij bestek nog open op ons bord lieten liggen. Zeer karig met de wijn.
7 Eten
6 Service
6 Sfeer
6 Gastvrijheid
Patricia Renooij
|  21 juli 2021
HEERLIJK Aanbieding
In een woord: top!! Eten was super! Heerlijke aparte maar goed combinerende wijntjes erbij en een jonge brigade met goede kennis en bezieling voor hun vak!
10 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid