Bijzondere gerechten en HEERLIJK overnachten
AANBIEDING

Hotel WICC & BEAU Street Food

Lawickse Allee 9 6701 AN Wageningen Nederland

Hotel WICC is een familiehotel en wordt geleid door Steff en Jessica de Groot sinds december 2017. Het hotel bestaat al sinds de jaren zeventig en er worden sinds de overname grondige vernieuwingen aangebracht. Alle vernieuwingen komen voort uit dat zij durven te veranderen en daarmee willen zij elke dag hun gasten inspireren door een ‘home feeling’ te creëren.

Als je de deur van het hotel uitloopt, dan bevind je je direct in het centrum van de stad Wageningen met een rijke geschiedenis en een gezellig stadscentrum. Voor een wat actiever verblijf is het een échte aanrader om op de fiets de Veluwe te ontdekken. Hotel WICC is hét ideale hotel in de omgeving van de Veluwe voor een weekendje weg.

De avond sluit je af in BEAU Streetfood, waar je geniet van gerechten uit verschillende keukens vanuit de hele wereld, terwijl onze barman met een glimlach van oor tot oor jouw drankje bereid. Een tafel vol met verschillende gerechtjes, zodat je van alles kunt proeven en niets hoeft te missen! Letterlijk, want jij kunt zien hoe jouw gerechten door de koks worden bereid in onze open keuken.

Kom na een drukke dag helemaal tot rust in één van de Twin Kamers in het hotel, voorzien van een luxe boxspring en de HEERLIJKe producten van Rituals. Na een zalige nachtrust kun je nog genieten van een uitgebreid live-cooking ontbijt!

Sfeerwoorden
Trendy
Reviews
8
Eten
9
Service
8.4
Zeer goed
8.3
Sfeer
8.3
Gastvrijheid
Frank Hermans
|  31 oktober 2021
HEERLIJK Aanbieding
Van binnen is een zeer sfeervol entree en restaurant. Boven verwachting gezien de prijs van het arrangement. Heel erg scherp allemaal. Zowel het avondeten als het ontbijt was uitstekend en de bediening zeer vriendelijk.
8 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
J&W
|  24 oktober 2021
HEERLIJK Aanbieding
Share dining concept interessante gerechten goede wijn prima kamer goede bedden ontbijt heel erg uitgebreid luxe en gezonde keuzes te maken
8 Eten
10 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
E Mulder
|  8 september 2021
HEERLIJK Aanbieding
Gastvrije ontvangst en zeer vriendelijk personeel in restaurant fijn dat de fietsen overdekt konden staan kortom heerlijk verblijf gehad zeker voor herhaling vatbaar.
8 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid