RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
+31 (0)43 457 3

Parkhotel Het Gulpdal

Dorpsstraat 40 6277 NE Slenaken Nederland

Een verblijf in het Gulpdal betekent een verblijf in een andere wereld. Een wereld zonder stress en verplichtingen. In een onbezorgde tijd de rustgevende werking ondergaan van de Zuid-Limburgse gastvrijheid, de bourgondische sfeer en de ongerepte natuur.

De kamers en suites zijn smaakvol en royaal ingericht. Voorzien van bad of inloopdouche, toilet, flatscreen-televisie, safe, telefoon en balkon. Vanaf het ruime (Franse) balkon heeft u een schitterend uitzicht over de natuurrijke Gulpvallei. Iedere ochtend begin je uitgebreid met champagne ontbijt, klaarstomend voor de dagplanning. Zwemmen, fietsen, tennissen, alles is hier mogelijk en inbegrepen!

De keukenbrigade van Het Gulpdal, met de patron aan het fornuis, staat garant voor een excellente keuken. Bij de samenstelling van de gerechten wordt bijzondere aandacht geschonken aan de natuurlijke smaak en wordt altijd gekozen voor dagverse seizoenproducten. En indien mogelijk gebruik wordt gemaakt van regionale producten en leveranciers.

Kom hier dus even helemaal tot rust en geniet van een té HEERLIJK arrangement. Luxer in eigen land op vakantie kan bijna niet!