3-gangen sharing-diner
3-gangen sharing-diner
4-gangen shared dining
4-gangen shared dining
High Wine
High Wine

Nostra Rotterdam

van Oldenbarneveltstraat 127 3012GT Rotterdam Nederland

Welkom bij Restaurant Nostra, een culinaire bestemming in het bruisende Rotterdam. De passie voor gastronomie komt tot leven in een wereld van smaak en verfijning. Bij Nostra streven ze ernaar om jouw zintuigen te prikkelen met een onvergetelijke culinaire ervaring. De getalenteerde chef-koks gebruiken alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten om kunstwerken op het bord te creëren. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld en weerspiegelt de seizoensgebondenheid van de ingrediënten, met respect voor traditionele smaken en technieken.
In het stijlvolle en gastvrije restaurant kun je genieten van een sfeervolle ambiance die perfect samensmelt met de creatieve gerechten die ze serveren. De verrukkelijke menukaart combineert moderne en klassieke elementen op harmonieuze wijze, van verfijnde voorgerechten tot verrassende hoofdgerechten en decadente desserts. Elke hap is een smaakvolle reis.
De attente bediening staat klaar om je een onberispelijke service te bieden en begeleidt je graag bij uw culinaire ontdekkingsreis. Ze hebben een uitgebreide selectie wijnen en dranken om de maaltijd compleet te maken, waarbij de sommelier je graag adviseert over de perfecte wijn-spijscombinaties. Of je nu op zoek bent naar een intiem diner voor twee, een lunch of high wine , bij Restaurant Nostra creëren ze een onvergetelijke ervaring voor elke gelegenheid. 

Gebruikersfoto's
Reviews
8.8
Eten
8.8
Service
8.8
Zeer goed
101
8.7
Sfeer
9
Gastvrijheid