Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
The Harbour Club Den Haag
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

The Harbour Club Den Haag

Binckhorstlaan 36 2516BE Den Haag Nederland

The Harbour Club biedt een indrukwekkend portfolio aan restaurants waarbij gastvrijheid en culinair topniveau binnen een internationale allure centraal staan. Laat je verrassen door de prachtige ruimtes, grote terrassen en hoogwaardige kookkunsten met een tikkeltje eigenwijsheid. Samen met de mooiste wijnen en originele cocktails. The Harbour Club staat voor kwaliteit en gastvrijheid; alles voor jou.

Het restaurant bevindt zich in het creatieve bedrijfspand BINK36 op de vijfde verdieping. Hier kan je genieten van de ultieme vibe van The Harbour Club: HEERLIJKe gerechten, een uitgebreide drankenkaart, uitstekende service en wekelijks entertainment. De gigantische open ruimte van 1.400m2 met de grote bar in het hart van de zaak, een open keuken, inloop wijnkast, het serre-restaurant en het enorme rooftop terras met uitzicht op de skyline van Den Haag, maken dit dé hotspot van Den Haag! Kortom, alles voor een fantastiche culinaire beleving!

Indien je met meer dan 10 personen wilt lunchen of met meer dan 6 personen wilt dineren gelieve contact op te nemen met HEERLIJK.NL.

Sfeerwoorden
Chic Stijlvol Trendy
Reviews
7.8
Eten
7.7
Service
7.8
Goed
23
8
Sfeer
7.7
Gastvrijheid