5-gangenmenu | ALL-IN 5-gangenmenu
STAR EDITION
5-gangenmenu | ALL-IN 5-gangenmenu
5-gangendiner
5-gangendiner
6-gangendiner
6-gangendiner
ALL-IN 7-gangendiner deluxe
ALL-IN 7-gangendiner deluxe
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Sjef’s Table
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

Sjef’s Table

Raadhuisplein 4 5121JX Rijen Nederland
Chef
Jack van Wanrooij
Maître
Mary van Wanrooij-Leeggangers

Restaurant Sjef's Table is geopend van donderdag tot en met zondag om lekker te genieten van HEERLIJKe, ambachtelijk bereide en verrassende gerechten. Lekker op smaak met luxe accenten van bijvoorbeeld truffel of kaviaar.

Hier wordt er gewerkt met zoveel mogelijk lokale leveranciers en gaat de voorkeur uit naar biologische producten. Dit in een gezellig ingericht restaurant met een eigen open keuken. Je ziet wat ze met passie en liefde voor je bereiden!

De stijl van koken is fris, gezond, veel aandacht voor groente bereidingen en bovenal heel erg lekker! Klassieke bereidingen met een moderne twist, dat is te zien op de borden.

Als familiebedrijf zijn mond-tot-mond reclame en vaste bezoekers het hart van het restaurant. Daarom focussen ze erg op persoonlijke aandacht en topservice. Probeer het eens - wij weten zeker dat je weer terugkomt!

De signature menu's zijn door de chef zorgvuldig samengesteld met de beste producten om u HEERLIJK te verrassen. De deal betreft dus een vooraf samengesteld menu waarbij de ingrediënten zorgvuldig bij elkaar zijn bedacht door de chef. Eventuele dieetwensen kunnen worden doorgegeven bij het maken van de reservering, waarop de chef mogelijk contact met u op kan nemen als er door de wensen vele aanpassingen aan het menu gemaakt dienen te worden.

Betaalmogelijkheden
American Express
Sfeerwoorden
Huiskamersfeer Romantisch
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
76.1%
Gebruikersfoto's
Reviews
9.2
Eten
9.6
Service
9.4
Uitmuntend
46
9.2
Sfeer
9.7
Gastvrijheid