3-gangenlunch incl. aperitief
3-gangenlunch incl. aperitief
ALL-IN 7-gangendiner
ALL-IN 7-gangendiner

Sjef’s Table

Raadhuisplein 4 5121JX Rijen Nederland
Chef
Jack van Wanrooij
Maître
Mary van Wanrooij-Leeggangers

Restaurant Sjef's Table is geopend van woensdag tot en met zaterdag voor diner en van donderdag tot en met zaterdag voor de lunch, om lekker te genieten van HEERLIJKe, ambachtelijk bereide en verrassende gerechten. Lekker op smaak met luxe accenten van bijvoorbeeld truffel of kaviaar.

Hier wordt er gewerkt met zoveel mogelijk lokale leveranciers en gaat de voorkeur uit naar biologische producten. Dit in een gezellig ingericht restaurant met een eigen open keuken. Je ziet wat ze met passie en liefde voor je bereiden!

De stijl van koken is fris, gezond, veel aandacht voor groente bereidingen en bovenal heel erg lekker! Klassieke bereidingen met een moderne twist, dat is te zien op de borden.

Als familiebedrijf zijn mond-tot-mond reclame en vaste bezoekers het hart van het restaurant. Daarom focussen ze erg op persoonlijke aandacht en topservice. Probeer het eens - wij weten zeker dat je weer terugkomt!

De signature menu's zijn door de chef zorgvuldig samengesteld met de beste producten om u HEERLIJK te verrassen. De deal betreft dus een vooraf samengesteld menu waarbij de ingrediënten zorgvuldig bij elkaar zijn bedacht door de chef. Eventuele dieetwensen kunnen worden doorgegeven bij het maken van de reservering, waarop de chef mogelijk contact met u op kan nemen als er door de wensen vele aanpassingen aan het menu gemaakt dienen te worden.

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Rolstoeltoegankelijk
Sfeerwoorden
Bourgondisch Huiskamersfeer Klassiek Romantisch Stijlvol
Keuken
Frans Modern
Reviews
9.2
Eten
9.5
Service
9.4
Uitmuntend
60
9.2
Sfeer
9.6
Gastvrijheid