5-gangenmenu
5-gangenmenu

Ovum

St. Jorisstraat 32 5361 HD Grave Nederland

Restaurant Ovum wordt geleid door chef-kok Sebastiaan Follong (winnaar NK Jonge Koks 2020), die samen met zijn team zorgt voor een culinaire beleving. Het restaurant biedt, met haar sfeervolle ruimtes en monumentale binnentuin, een HEERLIJKe plek voor een kopje koffie of een borrel, maar ook voor een zevengangendiner inclusief uitgebreide wijn- en cocktailkaart. Ovum staat vermeld in de Lekker 500 en de culinaire gids van Gault&Millau.

Ovum is het restaurant van Nidum, house of inspiration. Ovum, Latijn voor ‘ei’, geeft je een moment van rust en reflectie na het opdoen van nieuwe ideeën in het inspiratiecentrum. Op een bijzondere locatie, het monumentale Arsenaal in Grave, komen shops, showrooms, restaurant Ovum en Nidum Boetiekhotel samen. Nidum, Latijn voor ‘nest’, is een broedplaats voor inspiratie waar liefhebbers van design, interieur, lifestyle en kunst hun hart kunnen ophalen.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 14.0 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
American Express
Gebruikersfoto's
Reviews
9.1
Eten
9.1
Service
9.1
Uitmuntend
36
9
Sfeer
9.2
Gastvrijheid