RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0224 702 000

SoHo Gastrobar

Markt 15 1741 BS Schagen Nederland

Soho Gastrobar, een naam die staat voor alles. Alles kan. Alles is. Alle smaken, geuren, culturen, trends, oud, nieuw, jong, ouder, gek, leuk, spannend of heel gewoon. Dit is een plek voor iedereen die zich graag bevindt in een mooie omgeving met een ontspannen sfeer. Bij Soho gastrobar zijn het echter de bijzondere extra’s die net voor dat beetje anders en alles zorgen.

De kaart van SoHo gastrobar staat vol met kleine gerechten. Chef Dyon wil jou zoveel mogelijk laten proeven. Niet een groot bord vol met één gerecht en dus één smaak, maar juist een tafel vol verschillende bites om te delen. Als je dat wilt tenminste. Daarnaast beschikt dit unieke restaurant over een uitgebreide en dynamische wijn- en bierkaarten. De bieren kun je zelf kiezen en pakken uit de walk-in-beer-fridge. Net waar jij trek in hebt. Voor een unieke culinaire beleving ben je hier dus aan het juiste adres.

Na een HEERLIJK diner kun je fantastisch ontspannen in één van de sfeervolle en uniek ingerichte hotelkamers. Het hotel ligt middenin het centrum van Schagen.

Sfeerwoorden
Industrieel Trendy
Keuken
Internationaal Mediterraans Amerikaans