RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
023 844 8469

Bodega Haarlem

Gedempte Oude Gracht 11 2011 GK Haarlem Nederland

Achter het concept van Restaurant Bodega staan Rick May, eigenaar en chefkok van restaurant FRIS in Haarlem en zijn (levens)partner Anja Lakeman.

Rick May is sinds 2016 eigenaar van restaurant FRIS in Haarlem. FRIS staat bekend als toprestaurant en Rick kookt er graag met producten van over de hele wereld, waaronder Spaanse. Zijn croissant gevuld met eendenlever, Spaanse Ibéricoham, Savora mosterd en vijgensorbet is een van de klassiekers waar veel gasten voor terugkomen en het zou zomaar kunnen dat je die in Restaurant Bodega ook op de kaart treft.

Anja Lakeman werkte in de ict en de marketing, maar ook in de horeca als gastvrouw. In Restaurant Bodega is ze niet alleen gastvrouw, maar zorgt ze er ook voor dat achter de schermen alles op rolletjes loopt.

Deel, geniet en beleef een geweldige Spaanse ervaring bij Bodega. Bestel je favoriete gerechten en deel ze gezellig met je tafelgenoten. Bodega is gevestigd aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. Een levendig stadsdeel dat barst van de leuke winkels, de lekkerste restaurants en de gezelligste cafés.

Bij Restaurant Bodega kun je terecht voor een lekker glas cava, een goede cocktail of een van de voortreffelijke Spaanse wijnen. Je maakt kennis met creatieve Spaanse gerechten en bites die op een moderne manier worden gepresenteerd. Daarbij gebruiken we alleen de beste kwaliteit producten. Zo ervaar je een unieke culinaire beleving in een smaakvolle ambiance. Voor het ultieme Spanje-gevoel zoek je een plaatsje aan de bar en geniet je van een koude caña van Moritz met een pincho in de hand.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 12.0 | Gault&Millau
Sfeerwoorden
Romantisch Stijlvol Trendy
Reviews
9
Eten
9
Service
9
Uitmuntend
1
8
Sfeer
10
Gastvrijheid
Meer over Bodega Haarlem