RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0303074388

Stadsjochies

Rijndijk 14 3585 LG Utrecht Nederland
Chef
Pieter Jobse
Maître
Barbara Mazairac Sjenitzer
HEERLIJK Top 500

Wie in Utrecht woont of werkt, kan haast niet om Stadsjochies heen.

Zowat de hele stad rept over dit duurzame fenomeen. Onder de buitenstaanders verdient het restaurant in de groene long tussen de wijk Lunetten en het station Galgenwaard -de Maarschalkerweerd in atlastaal- wat meer bekijks. Kastaurant Stadsjochies is sinds september 2021 geopend en in maart 2022 ontvingen zij van de culinaire gids Gault&Millau al 12 punten, een mooie prestatie! 

Bij Stadjochies in Utrecht proef je wat lokaal en vers eten echt betekent. Onder leiding van chef-kok Pieter Jobse, serveert Stadsjochies regelmatig een wisselend verrassingsmenu van 2 tot en met 6 gangen. Hier bereiden ze heerlijke gerechten van verse producten die uit hun eigen kassen, volle grond, verticale tuin, kruidentuin en de theetuin komen. Als iets toevallig niet voorhanden is halen ze dat ook altijd lokaal. Dit betekent dat je bij Stadjochies terecht kunt voor verrassende en seizoensgebonden gerechten. En natuurlijk een grote verscheidenheid aan diverse unieke theesoorten en eigen dranken.

Elke vrijdag en zaterdag geniet je van 18:30 tot 22:00, van een compleet verzorgde avond in de kas. Ze nemen je vanaf 18.00 mee naar het kloppende hart en leiden je rond door de kassen en tuinen. Om je vervolgens ‘Bij ons in de kas’ te verwelkomen met een amuse, 4-gangendiner, friandises en pre-dessert. De prijs van dit Arrangement is 55,- p.p, exclusief het bijpassende drankarrangement 45,- p.p.

Ervaar 'De smaak van echt', reserveer snel en geniet van deze unieke beleving in de kas.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.0 | Gault&Millau
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Beschikbare dieetwensen
Veganistisch Vegetarisch
Faciliteiten
Terras Huisdieren welkom
Sfeerwoorden
Duurzaam Landelijk
Keuken
Veganistisch Vegetarisch Regionale keuken
Reviews
7.7
Eten
9
Service
8.4
Zeer goed
3
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
Meer over Stadsjochies