RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
070 743 5040

Bayonne x La Paulowna boutique hotel

Anna Paulownaplein 3 2518BK Den Haag Nederland

Dit prachtige restaurant brengt je naar een culinaire ervaring op het Anna Paulownaplein in Den Haag, van waar zij hun gasten meenemen op een reis naar het Frans-Spaanse Baskenland. Ontdek en proef Bayonne, de stad die hen heeft geïnspireerd voor dit HEERLIJKe plekje in het Haagse Zeeheldenkwartier. 

Het Baskenland staat bekend om hun heerlijke pintxos, heel eenvoudig gezegd zijn dit hapjes op een stokje. Creativiteit is hier de enige limiet en oneindige combinaties zijn mogelijk. Vlees, vis, groenten, specerijen – je kan het zo gek niet verzinnen of het is te vinden in (bijna) elk restaurant in het Baskenland. Bij RestoBar Bayonne serveren zij gerechten die gebaseerd zijn op deze pintxos maar dan aangepast naar de Nederlandse behoeftes – kleinere gerechten met passie bereid door hun chefs.

RestoBar Bayonne is gevestigd in hetzelfde schitterende pand als Boutique hotel La Paulowna waar zij je graag naar verwijzen voor overnachtingen.

Zij hebben hard gewerkt om het Green Key certificaat te behalen. Zij hebben veel geïnvesteerd om aan de strenge milieu-eisen te voldoen. Maar achterover leunen doen ze zeker niet, want het hotel wordt met regelmaat gekeurd en we blijven streven naar nóg meer mogelijkheden om nóg meer resultaat te behalen.

Gastvrijheid en comfort zal altijd voorop staan. Ze gaan zuinig om met water, maar dan wel zó dat je na een lange dag toch kunt genieten van een HEERLIJKe, warme douche of bubbelbad.
Bovendien serveren we smaakvolle Fairtrade koffie! 

 

Reviews
9
Eten
10
Service
9.8
Uitmuntend
1
10
Sfeer
10
Gastvrijheid