Puur genieten in hartje Bergen op Zoom
AANBIEDING

Restaurant 1397 (Grand Hotel de Draak)

Grote Markt 36 4611 NT Bergen op Zoom Nederland

In het historische centrum van Bergen op Zoom ligt Restaurant 1397. Deze naam refereert aan 1397, het jaar waarin De Draak met zekerheid al als horecabedrijf bestond. In dit restaurant staat de beleving en culinair genieten hoog in het vaandel. Men treft hier een eigentijdse innovatieve kookstijl aan met wereldse invloeden, maar de Nederlandse keuken vormt de basis. De drankenkaart is zorgvuldig opgebouwd met gevestigde en alternatieve dranken. 

Geniet van de eigentijdse en innovatieve kaart met lokale en wereldse invloeden. De menukaart is bewust samengesteld door het keukenteam onder leiding van chef-kok Torben Bouterse. Het team werkt het liefst met lokale producten uit Bergen op Zoom en omstreken en kiezen de leveranciers zorgvuldig uit waardoor ze dagelijks van verse grondstoffen worden voorzien. De menukaart wisselt met de seizoenen mee zodat het team je de mooiste producten van ieder seizoen kan aanbieden. 

In editie lekker 2022 heeft het restaurant een zeer eervolle vermelding. De inspecteur was aangenaam verrast over de ambiance, het aanwezige vakmanschap, de grote kwaliteit van al hetgeen dat uit de keuken kwam. De conclusie luidde “GROTE KLASSE!”