4-gangenmenu en extra's
4-gangenmenu en extra's

Restaurant 1397

Grote Markt 38 4611 NT Bergen op Zoom Nederland
Chef
Torben Bouterse
Sommelier
Walter Lopez Gomez
Maître
Imad El Khalfioui
HEERLIJK Top 500

In het historische centrum van Bergen op Zoom ligt Restaurant 1397, onderdeel van Grand Hotel De Draak. De naam van het restaurant refereert aan 1397, het jaar waarin De Draak met zekerheid al als horecabedrijf bestond. In dit restaurant staat de beleving en culinair genieten hoog in het vaandel. Men treft hier een eigentijdse innovatieve kookstijl aan met wereldse invloeden, maar de Nederlandse keuken vormt de basis. De wijn - en drankenkaart zijn zorgvuldig opgebouwd en voorzien in een keur aan wijnen met grote namen en al dan niet alternatieve/ alcholvrije dranken.

De menukaart is bewust samengesteld door het keukenteam onder leiding van chef-kok Torben Bouterse. Het team werkt het liefst met lokale producten uit Bergen op Zoom en omstreken en kiezen de leveranciers zorgvuldig uit waardoor ze dagelijks van verse grondstoffen worden voorzien. De menukaart wisselt met de seizoenen mee zodat het team je de mooiste producten van ieder seizoen kan aanbieden. 

Dat je hier op hoog niveau kunt lunchen en dineren blijkt wel uit de waardering van de culinaire critici. Zo is het restaurant bekroond met 14,5 Gault&Millau punten en heeft het een notering in de Lekker500. Een mooie prestatie!

HEERLIJK Aanbieding inclusief overnachting
Liever lunchen of dineren inclusief overnachting & ontbijt?
Bekijk dan deze speciale HEERLIJK Aanbieding:
https://www.heerlijk.nl/restaurant/detail/60284/grand-hotel-de-draak

Erkenning
HEERLIJK Top 500 14.5 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Sfeerwoorden
Chic Klassiek Romantisch Stijlvol Zakelijk
Keuken
Internationaal
Reviews
9.1
Eten
9.4
Service
9.2
Uitmuntend
25
9
Sfeer
9.4
Gastvrijheid
Meer over Restaurant 1397