4-gangenmenu met extra's
4-gangenmenu met extra's
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
On Cru
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

On Cru

Haringvliet 92 b 3011TH Rotterdam Nederland
Chef
Kelvin De Pijper
Maître
Denise van der Mijn
HEERLIJK Top 500

On Cru, de Rotterdamse hotspot van horecakoppel Kelvin de Pijper en Denise van der Mijn. Een parel van een restaurant aan de kade van het Rotterdamse Haringvliet. Rotterdam hartje centrum. Wees welkom! On Cru is een ode aan alles wat gastronomie mooi maakt. Eerlijk en puur eten, geweldige wijnen, comfortabel interieur, onbezorgde service in een klassiek Rotterdams pand. On Cru staat onder de bezielende leiding van Chef Kelvin en gastvrouw Denise.

Bij On Cru gaat het om beleving, verrassen, delen en proeven. Ieder seizoen daagt de keuken uit om te werken met producten en ingrediënten die het jaargetijde ze geven. Bij On Cru koken ze veelal klassiek frans met Aziatische invloeden, hand in hand met Nederlands producten en ingrediënten. In samenwerking met de bedienende brigade van Denise gaan smaken uit de On Cru keuken in harmonie met geweldige wijnen en prikkelt het alle zintuigen.
Intiem samen zijn in de huiskamer van Rotterdam aan het Haringvliet. On Cru kijkt ernaar uit om je te ontvangen.

Dat On Cru hoge ogen gooit, blijkt ook uit de waardering in restaurantland. Dit jaar zijn ze meteen beloond met 13,5 GaultMillau punten.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.5 | Gault&Millau
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Bourgondisch Romantisch Stijlvol Trendy
Keuken
Frans Regionale keuken
Reviews
9.1
Eten
9.3
Service
9.1
Uitmuntend
64
8.9
Sfeer
9.2
Gastvrijheid
Meer over On Cru