Sunday by On Cru - ALL-IN 5-gangendiner
Sunday by On Cru  - ALL-IN 5-gangendiner
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
On Cru
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

On Cru

Haringvliet 92 b 3011TH Rotterdam Nederland
Chef
Kelvin De Pijper
Maître
Denise van der Mijn
HEERLIJK Top 500

On Cru, een prachtig restaurant gelegen aan de kade van het Rotterdamse Haringvliet in het hart van het centrum, heet je van harte welkom. Het is een eerbetoon aan de schoonheid van gastronomie, met (h)eerlijk en puur eten, uitstekende wijnen, een comfortabel interieur en zorgeloze service in een klassiek Rotterdams pand. Chef Kelvin de Pijper en gastvrouw Denise van der Mijn leiden On Cru met passie.

Bij Restaurant On Cru draait alles om beleving, verrassing, delen en proeven. Deze visie zorgt ervoor dat elke gast een culinaire extase ervaart. Elk seizoen dagen zij zich uit om te werken met de producten en ingrediënten die het jaargetijde hen biedt. Chef Kelvin de Pijper creëert gerechten die rijk van smaak zijn, gedurfd en elke keer weer een smaakvolle sensatie teweegbrengen. On Cru combineert vaak klassiek Frans koken met Nederlandse producten en ingrediënten. Samen met het bedienend personeel onder leiding van Denise worden de smaken uit de keuken in harmonie gebracht met de fantastische wijnen, en prikkelen ze alle zintuigen.

Kom samen genieten in de huiskamer van Rotterdam aan het Haringvliet. Restaurant On Cru kijkt er naar uit om je te verwelkomen.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.5 | Gault&Millau
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Bourgondisch Romantisch Stijlvol Trendy
Keuken
Frans Regionale keuken
Reviews
9.1
Eten
9.2
Service
9.1
Uitmuntend
90
8.9
Sfeer
9.1
Gastvrijheid
Meer over On Cru