Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Garuda by Ron Gastrobar Indonesia
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | €

Garuda by Ron Gastrobar Indonesia

Kneuterdijk 18 a 2514 EN Den Haag Nederland

Vanaf mei te reserveren!

Het voormalig iconische Garoeda was een van de eerste Indonesische restaurants van Nederland en bestond al sinds 1949. Na het faillissement eind 2020 is het nu aan Richard van Leeuwen van The Harbour Club, zijn vriendin Mady Wigleven, Ron Blaauw -onlangs door Entree uitgeroepen tot Horecaondernemer van het Jaar- en Sophie Hadjidakis te danken dat dit iconische restaurant niet uit het straatbeeld is verdwenen. Met trots presenteren zij Garuda by Ron Gastrobar Indonesia! 

Het mooie pand op de hoek van de Kneuterdijk en de Heulstraat is in een nieuw jasje gestoken. Zo is de keuken naar de begane grond verhuisd zodat je vanaf buiten de koks de sateetjes ziet draaien op de grill. De bovenste verdieping is omgeturnd tot een ware Rooftop met cocktailbar. Hier kan men een HEERLIJKe cocktail drinken vergezeld met de verschillende Streetfood gerechten of een rijsttafel eten met een biertje tussen de zwoele planten.

Garuda vormt een team met topkop Ron Blaauw om de gasten het beste Indonesisch eten voor te kunnen schotelen. Volgens concept van de andere Ron Gastrobars Indonesia van Ron Blaauw en zijn executive chef Agus Hermawan biedt Garuda verfijnd Indonesisch eten, op creatieve en moderne wijze gepresenteerd maar met de authentieke smaken, van streetfood tot rijsttafels! Garuda by Ron Gastrobar ademt het typisch Indonesisch Senang-gevoel.

Reviews
7.7
Eten
9
Service
8.3
Zeer goed
8
Sfeer
8.3
Gastvrijheid
Onno
|  11 juni 2022
Regulier
Mooi restaurant, lekker en vriendelijk
9 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Janet Drake
|  27 mei 2022
Regulier
Gerechten varieerden erg in kwaliteit. Rendang was droge bagger, sajoer was echt lekker. Alle eten was te koud. Dat zal altijd zo blijven omdat er geen warmteoverdracht is van de chique rechaud naar de aardewerk kommetjes, Echt een domme fout!!
5 Eten
8 Service
7 Sfeer
7 Gastvrijheid
w.q.p. nederpelt
|  9 mei 2022
Regulier
De reservering was niet doorgekomen, uit eindelijk was er plaats op de 3e verdieping (zonder lift)
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Meer over Garuda by Ron Gastrobar Indonesia