RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken

Garuda by Ron Gastrobar Indonesia

Kneuterdijk 18 a 2514 EN Den Haag Nederland

Het voormalig iconische Garoeda was een van de eerste Indonesische restaurants van Nederland en bestond al sinds 1949. Na het faillissement eind 2020 is het nu aan Richard van Leeuwen van The Harbour Club, zijn vriendin Mady Wigleven, Ron Blaauw -onlangs door Entree uitgeroepen tot Horecaondernemer van het Jaar- en Sophie Hadjidakis te danken dat dit iconische restaurant niet uit het straatbeeld is verdwenen. Met trots presenteren zij Garuda by Ron Gastrobar Indonesia! 

Het mooie pand op de hoek van de Kneuterdijk en de Heulstraat is in een nieuw jasje gestoken. Zo is de keuken naar de begane grond verhuisd zodat je vanaf buiten de koks de sateetjes ziet draaien op de grill. De bovenste verdieping is omgeturnd tot een ware Rooftop met cocktailbar. Hier kan men een HEERLIJKe cocktail drinken vergezeld met de verschillende Streetfood gerechten of een rijsttafel eten met een biertje tussen de zwoele planten.

Garuda vormt een team met topkop Ron Blaauw om de gasten het beste Indonesisch eten voor te kunnen schotelen. Volgens concept van de andere Ron Gastrobars Indonesia van Ron Blaauw en zijn executive chef Agus Hermawan biedt Garuda verfijnd Indonesisch eten, op creatieve en moderne wijze gepresenteerd maar met de authentieke smaken, van streetfood tot rijsttafels! Garuda by Ron Gastrobar ademt het typisch Indonesisch Senang-gevoel.

Erkenning
Lekker Top 500
Sfeerwoorden
Stijlvol
Keuken
Indonesisch Fusion
Reviews
8.2
Eten
8.3
Service
8.1
Zeer goed
16
7.9
Sfeer
8.2
Gastvrijheid
Meer over Garuda by Ron Gastrobar Indonesia