2-gangen lunchmenu incl. aperitief
2-gangen lunchmenu incl. aperitief
The Nikkei Explorer 4-gangen + extra´s
The Nikkei Explorer 4-gangen + extra´s
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
BlueBlood
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

BlueBlood

Zeestraat 35 2518 A Den Haag Nederland
Chef
Luis Rojas

In het Hilton Hotel Den Haag vind je sinds het voorjaar 2022 een nieuwe culinaire parel: BlueBlood. Het is de plek om een nieuwe culinaire wereld te ontdekken. Het is de ideaale plek voor iedereen om samen te komen en te genieten van prachtige gerechten, verassende dranken en een plek om echte ervaringen te delen. Laat je meenemen op een verkenningstocht van smaak, flair en emoties in je ontdekkingstocht naar de ‘’Nikkei’’ keuken, een diverse en avontuurlijke combinatie tussen de soepele, zuivere smaken van Japan en het pittige, speelse palet dat onmiskenbaar is in Latijns-Amerika.

De combinatie Japans-Peruaans is niet zozeer fusion, zoals in de 21-eeuwse betekenis van het woord, maar een aparte culturele keuken, ontwikkeld en geperfectioneerd van generatie op generatie. Nikkei zal smaak, flair en gedurfde innovaties samenbrengen met BlueBlood’s iconische kreeft, kenmerkende Tomahawk steak en seizoensgebonden groenten.

De bar is het sfeervolle hart van BlueBlood en bevindt zich in het prachtig verlichte atrium aangrenzend aan het restaurant. Een plek waar verbeelding de speeltuin is voor innovatie, en waar de bartenders voortdurend werken aan nieuwe recepten en experimenteren om een uniek cocktailprogramma te creëren.

Reviews
9.1
Eten
8.8
Service
8.9
Zeer goed
33
8.8
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
Meer over BlueBlood