HOT&HOT Hot Pot Utrecht

Proostwetering 80 p 3543AJ Utrecht Nederland

Hotpot is een van de heersende keukens in China en breidt zich tegenwoordig steeds verder uit over de hele wereld. Het concept is vrij eenvoudig, een bronzen kokendhete 'pot' gevuld met bouillon waarin je verschillende groenten, vlees en/of vis kookt. HOT&HOT Hot Pot Utrecht heeft deze unieke Chinese keuken volledig omarmt en doet er alles aan de traditionele smaken te behouden. Door te werken met verschillende recepten voor de soepbasis is er voor iedereen wat wils, een milde of pittige bouillon om in te koken, alles is mogelijk! 

Het idee is begonnen in 2018, mvr. Mo en dhr. Zhong deelde een gezamenlijke passie om de in Nederland wonende chinezen een stukje van het thuisland aan te bieden. En tegelijkertijd de Nederlandse bevolking deze authentieke smaak van de hotpot te laten proeven. Zo gezegd, zo gedaan. HOT&HOT Hot Pot was geboren!

Reviews
5
Eten
6
Service
5.8
Onvoldoende
6
Sfeer
6
Gastvrijheid
Ellen
|  17 april 2022
HEERLIJK Aanbieding
Het servies was niet schoon. Het eten was niet van geweldige kwaliteit. Het lamsvlees was taai. Sommige paddenstoelen niet mals te krijgen. Tofu taai. Sausjes die je zelf kon samenstellen wel heerlijk.
5 Eten
6 Service
6 Sfeer
6 Gastvrijheid