Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Bellezza
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € € €

Bellezza

Oudezijds Achterburgwal 99 a 1012DD Amsterdam Nederland

Het diner bij Bellezza heeft een show element en start om 18.30, wees dus op tijd om niets te missen tijdens deze geweldige diner ervaring! Het restaurant werkt met een aanbetaling welke je per mail zult ontvangen. 

Eten bij Bellezza is een avontuur, een carrousel van verrassingen. 140 minuten lang word je meegenomen door de verschillende ruimtes van een verborgen pakhuis in Amsterdam. Schuif aan en laat je verleiden door het team van Bellezza. Eten en drinken op hoog niveau in een omgeving die verleidelijk en een beetje stout is. Restaurant Amsterdam Bellezza, enjoy the Beauty of Life.

In de spannende spiegelzaal serveert de chef een amuse en vier fine dining gerechten. Elk gerecht is een verrassing met een bijbehorend audio-visueel programma. Bellezza heeft een uitgebreide en verrassende drankenkaart. Onze sommelier helpt je graag kiezen. Of kies voor het speciale Bellezza arrangement dat bestaat uit vier drankjes die zijn afgestemd op het menu. Drink je liever geen alcohol? Dan maakt onze barman 4 heerlijke alcoholvrije drankjes voor je.

Het restaurant Amsterdam Bellezza is gevestigd in een oud, vrijstaand pakhuis op de binnenplaats van het Bethaniën klooster. Waar ooit de nonnen liepen en de specerijen werden verhandeld vind je nu het nieuwe, hippe toprestaurant van Amsterdam.

Kortom, Bellezza is dé reden om de Wallen te herontdekken!

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Sfeerwoorden
Chic Stijlvol Trendy
Keuken
Internationaal
Reviews
9
Eten
9
Service
9
Uitmuntend
1
9
Sfeer
9
Gastvrijheid
Meer over Bellezza