3-gangenlunch + aperitief
3-gangenlunch + aperitief
3-gangendiner + aperitief
3-gangendiner + aperitief
ALL-IN 4-gangenmenu
ALL-IN 4-gangenmenu
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Nouba
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | €

Nouba

Nobelstraat 65 3231 BB Brielle Nederland
Chef
Johan van Wijk
Sommelier
Corrie Heine
Maître
Peter den Hartog

Bij Restaurant Nouba staat de klassieke Franse keuken centraal. Chef-kok Johan van Wijk kookt met een eigentijdse en moderne twist en maakt gebruik van seizoensgebonden producten uit de regio. De pure ingrediënten van de gerechten blijven hun waarde behouden, zijn herkenbaar en bovenal smaakvol.

Johan laat een ieder elke dag weer watertanden. Hij geeft karakter aan het menu en kiest voor bijzonder, puur en simpel zonder poespas. Voor Johan is het belangrijk dat gasten de deur uitlopen met een lach op hun gezicht, dan is zijn missie geslaagd. Het menu bestaat uit een combinatie van klassieke gerechten met moderne creativiteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van lokale producten. 

Al 15 jaar staat Johan vol passie, enthousiasme en plezier te koken. Hij heeft ervaring opgedaan bij restaurants van diverse culinaire niveaus, van bistro tot een restaurant bekroond met een Michelin ster. En dat proef je.

Laat je zintuigen prikkelen en kom genieten van een HEERLIJKe lunch of diner in een relaxte, gezellige en ongedwongen sfeer.

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Sfeerwoorden
Klassiek Stijlvol
Keuken
Frans
Gebruikersfoto's
Reviews
9.3
Eten
9.1
Service
9.2
Uitmuntend
16
9
Sfeer
9.2
Gastvrijheid