4-gangendiner + bruisend aperitief
4-gangendiner + bruisend aperitief
3-gangendiner + bruisend aperitief
3-gangendiner + bruisend aperitief
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Brasserie Bruis
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

Brasserie Bruis

Lange Veerstraat 15 2011 DA Haarlem Nederland
Chef
Jozua Jaring
Maître
Bas Averdijk

Bruis is een nieuwe, bruisende en verfrissende brasserie gevestigd in het centrum van Haarlem vlakbij de Grote Markt. Hier worden de gasten met overheerlijke gerechten verwend. Van geweldige bijpassende wijnen en uiteraard de beste service en aandacht die bij een bruisende ervaring horen. Met de combinatie van dagverse gerechten en excellente wijnen, nemen zij je mee naar een superieur niveau. Gezelligheid, lekker eten en een unieke ervaring voor een nette prijs. 

Chef-eigenaar Jozua Jaring en maître Bas Averdijk van sterrestaurant Ratatouille Food & Wine in Haarlem openen op 3 november 2021 hun Brasserie Bruis in Haarlem. De brasserie is gevestigd op de Lange Veerstraat 15, op de plaats waar voorheen restaurant Petossi zat. Bruis is een informele brasserie waar de gast terecht kan voor internationale brasseriegerechten op niveau, een hapje en een goed glas wijn. De compagnons waren al een tijd op zoek naar een laagdrempelige zaak om samen te ondernemen.

Eén team, één buis
Het interieur van het 100 m2 grote restaurant is de afgelopen tijd op de schop gegaan, met als resultaat een sfeervolle zaak met een intieme sfeer. Bas Averdijk (36 jaar): “De kleuren in het restaurant zijn wat lichter geworden en er staan nieuwe, met stof beklede stoelen. Er is plaats voor maximaal 45 gasten, inclusief 4 plaatsen aan de eetbar. Het keukenteam en het bedieningsteam werken nauw samen en daarom presenteren we ons richting de gast als één team door het dragen van dezelfde buis .”

Evenals bij Michelin restaurant Ratatouille, ben je met een voorliefde voor wijn en goed eten aan het juiste adres. In het bruisend hart van Haarlem is iedereen welkom in de brasserie! Van een kleine hap met daarna een concert, theatervoorstelling of een avond stappen, tot een verzorgd diner in de avond. 

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Klassiek Stijlvol
Keuken
Internationaal
Reviews
8
Eten
8.2
Service
7.9
Goed
6
7.5
Sfeer
8
Gastvrijheid
Meer over Brasserie Bruis