3-gangendiner
3-gangendiner
4-gangendiner
4-gangendiner

Brasserie Bruis

Lange Veerstraat 15 2011 DA Haarlem Nederland
Chef
Jozua Jaring
Maître
Lucas Knoll

Een restaurant met Franse klassiekers en een uitgebreide wijnkaart vind je bij Brasserie BRUIS in Haarlem van Jozua Jaring (ook eigenaar Ratatouille*), gastheer Lucas Knoll en chef Dennis Frank. Met een selectie van meer dan 200 wijnen is er een ruime keuze voor een passende wijn bij elk gerecht. De gerechten zijn geïnspireerd op de Franse keuken met een moderne twist.

Erkenning
13.0 | Gault&Millau
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Klassiek Stijlvol
Keuken
Internationaal
Gebruikersfoto's
Reviews
8.3
Eten
8.6
Service
8.4
Zeer goed
26
8.2
Sfeer
8.6
Gastvrijheid
Meer over Brasserie Bruis