Charcuterie plank
Charcuterie plank

Wildstube bei Balten

Van Vollenhovenstraat 23 3016 BG Rotterdam Nederland

Balten Schalkwijk is, met zijn jarenlange ervaring achter de bar bij verschillende Rotterdamse kroegen, geen onbekende in de Rotterdamse horeca. Na 20 jaar gewerkt te hebben in het bankwezen en de scheepvaart besefte hij dat hij de horeca enorm mist en heeft hierdoor besloten om voor zichzelf een Wildstube te beginnen.  

Balten is opgegroeid in Oostvoorne en was altijd in de duinen te vinden om van de natuur te genieten. Zo'n 10 jaar geleden is hij begonnen met jagen. Balten: “Zelf geoogst wild is veel eerlijker, duurzamer en diervriendelijker dan het vlees dat wij eten vanuit de bio-industrie.” Balten kan ervan genieten om samen met vrienden te jagen en vervolgens heerlijke gerechten te bereiden van de dieren die hij geoogst heeft. Hij houdt, met zijn Indische achtergrond, van lekker eten en mensen vermaken.

Wildstube bei Balten zit in het souterrain van de Van Vollenhovenstraat nummer 23. De uitstraling van de zaak heeft veel weg van een Oostenrijks jagershutje. De gezellige bar heeft hoge tafels waaraan je kunt staan of zitten. Achter in de zaak vind je een gelegenheid waar verschillende wildgerechten, bier, wijn en honing te koop zijn. Loop je door de keuken dan kom je aan de achterzijde van het pand in de Biergarten, een tuin van 175m², waar je de hele dag in de zon kunt zitten. Hoe HEERLIJK!?

_________________________

De Wildstube charcuterie plank:

- Huisgemaakte paté
- Pastrami van gans
- Bitterballen van zomerwild
- Gedroogde ham van wild zwijn
- Een koud glas Duits bier of Duitse huiswijn

Reviews
7.5
Eten
8
Service
7.8
Goed
2
7
Sfeer
8.5
Gastvrijheid