RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0638625856

Brasserie Amare

Spuiplein 150 2511DG Den Haag Nederland
Chef
Ahmed Zahra

Brasserie Amare is het zusje van restaurant Luden Den Haag op het gezellige Plein. Wie Luden kent, weet dat zij bekend staat om haar gastvrijheid, service en kwaliteit. Voor niets minder dan dat kun je nu ook bij Brasserie Amare terecht. De Brasserie wordt gerund door Sandra Blokdijk, die al jaren een bekend gezicht van Luden is. Je kunt bij Brasserie Amare terecht voor dezelfde stijlvolle ambiance en sfeervolle inrichting.

Stap binnen bij Brasserie Amare, we verwelkomen je met een glimlach. Voor culinaire liefhebbers heeft de chef prachtige gerechten gecreëerd. Ook aan de theaterbezoekers is gedacht. Ga met je gezelschap rond de tafel voor een mooi diner met heerlijke wijnen. Kom gezellig borrelen met fine fingerfood voordat je avond begint, de perfecte aanvulling op de magie van de voorstellingen van Amare theater. Of plof neer op ons zonnige terras voor de laatste warme zonnestralen in onze hofstad. 

Of je nu voorafgaand aan een voorstelling wilt genieten van een uitgebreid diner of gewoon een speciale avond uit wilt beleven met vrienden en familie, Brasserie Amare biedt voor elk wat wils. We zorgen elke dag weer voor een onvergetelijk bezoek, maak herinneringen die een leven lang meegaan. 

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Industrieel Stijlvol Zakelijk
Keuken
Frans
Reviews
9
Eten
7
Service
8
Zeer goed
1
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
Meer over Brasserie Amare