RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0207231967

Nela

The Valley, Beethovenstraat 515 1083 HK Amsterdam Nederland

Nela is gevestigd in de prachtige en indrukwekkende natuurstenen complex The Valley. The Valley is uitgeroepen tot winnaar van de Emporis Skyscraper Award 2021. Hier kan je rekenen op een spectaculair uitzicht (je zou op een heldere dag zelfs Haarlem zien liggen).

In de prachtigste wolkenkrabber van Nederland (of misschien zelfs van de wereld) staat je bij Nela een onvergetelijke ervaring te wachten. Laat je in de culinaire watten leggen door het live fire cooking concept. De keuken is een fusie van de Japans en Medditeraans keuken en de gerechten worden bereidt in de open keuken in open vuur. Top chefs Hari Shetty en Ori Geller staan samen aan het roer en delen de passie voor live fire en voorzichtig geselecteerde ingedrienten van hoge kwaliteit. Het interieur is net zo smaakvol als de gerechten en de wijnen. 

Nela is een culinaire aanwinst voor Amsterdam en de nieuwe hotspot. Bij Nela hoef je geen celebrity of een gevierde zakenman/vrouw te zijn voor een speciale behandeling. Die krijgt elke gast.

Betaalmogelijkheden
American Express
Sfeerwoorden
Stijlvol Trendy
Keuken
Mediterraans Bbq en grill Japans
Meer over Nela