3-gangendiner + aperitief
3-gangendiner + aperitief
4-gangen shared dining + aperitief
4-gangen shared dining + aperitief
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
D Cuisine
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € € €

D Cuisine

Lange houtstraat 9 2511 CV Den Haag Nederland
Chef
Miljo Weimar
Maître
Sophia Kahtane

De keuken van D Cuisine is anders, vernieuwend, spannend en altijd 100% huisgemaakt en dagvers. Ze besteden veel zorg aan gekozen producten en zijn zeer trots op het keukenteam onder leiding van Executive Chef Miljo Weimar en Chef Arjen Steegers. 

Het iconische pand aan de Lange Houtstraat 9 was onder de naam Danzig ruim 20 jaar een waar stadsicoon in de Haagse horeca. 8 jaar geleden heeft Michiel Meininger eigenaar van de Danzig midden in het centrum van de stad de zaak met veel succes gekocht. Overdag draaide het als hamburgers zaak en in het weekend een 18+ danscafé. Iedereen in Den Haag jong en oud kende Danzig en heeft vast ooit wel eens op de dansvloer gestaan. Eén ding weten we zeker: dit pand is onderdeel van de Haagse geschiedenis.

Half maart ‘20, het begin van de uitbraak van covid-19 in Nederland, werden alle horecagelegenheden gesloten en werd duidelijk dat vanwege het virus het uitgaansleven waarschijnlijk niet snel meer terug zou keren. Het was precies dat moment voor de eigenaar om spijkers met koppen te slaan en zijn lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan. Een prachtig restaurant, internationale keuken en service, met een 25+ deurbeleid op de vrijdag en zaterdagavond zoals je die ziet eigenlijk alleen ziet in Amsterdam, Barcelona, Madrid, New York, etc. De juiste sfeer en beleving die verder gaat dan het gewone en waar de ervaring je keer op keer verbaast.

Den Haag, de politieke hoofdstad van ons land. Een stad die steeds meer zijn weg vindt in de juiste gastronomie. Een stad waar horecaondernemers steeds spannender durven na te denken over écht lekker eten. Risico’s nemen ipv doen wat alle andere ook doen. Vernieuwing, kwaliteit, een mooi restaurant voor de gasten, een fijne plek waar het vak hospitality centraal staat zoals het ooit bedacht is. De totale beleving van een avond uit voor een mooie prijs, met nog steeds de allerbeste en vriendelijkste service van de stad. Waar iedereen zich welkom voelt, waar je geweldig kun eten en een mooi 3-gangen menu kunt bestellen voor de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding en smaakbeleving.

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Chic Industrieel Stijlvol Trendy
Keuken
Aziatisch Frans Fusion
Reviews
9
Eten
9.5
Service
9.3
Uitmuntend
9.2
Sfeer
9.7
Gastvrijheid
Aletta van Ommeren
|  3 juli 2022
Regulier
De ontvangst was geweldig. Zeer gastvrij. Het eten verrassend en heerlijk.
9 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Caroline
|  28 juni 2022
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk gegeten in dit sfeervolle restaurant. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeker de moeite waard om er een uur voor te rijden.
10 Eten
10 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
dorette verstraten
|  27 juni 2022
HEERLIJK Aanbieding
Het was heerlijk, zeker een aanrader, fijn menu, fijne locatie, top avond
8 Eten
9 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Karel de Bruin
|  16 juni 2022
HEERLIJK Aanbieding
Heel correcte, vriendelijke en ter zake kundige bediening, goeie sfeer, mooie gerechten!
9 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
ger
|  30 mei 2022
HEERLIJK Aanbieding
Attente bediening, mooie inrichting en heerlijk eten. Miste alleen wat lekker bij thee ;-).
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Debby Beugeling
|  23 mei 2022
Primera
We waren aangekomen en werden heel vriendelijk ontvangen. Ook de vrijheid om eerst even een drankje buiten te doen. We hebben de hele avond getafeld en alles was goed. Ook de pauzes tussen het eten door en de kwaliteit geweldig !!! Ik kom zeker terug
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
Meer over D Cuisine