3-gangenlunch
3-gangenlunch
(ALL-IN) 4-gangendiner incl amuse
(ALL-IN) 4-gangendiner incl amuse
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
Rosto
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € € €

Rosto

Oude Rijn 1A 2312 GE Leiden Nederland
Chef
Robin Stoof

Op loopafstand van het centraal station, met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en in de nabijheid van alles wat de Leidse binnenstad zo aantrekkelijk maakt, is midden in historische centrum op de Oude Rijn 1a Restaurant Rosto gevestigd.

In 2021 heeft Rosto in een prachtig pand uit 1800 haar deuren geopend. Een restaurant waar een culinaire beleving, vriendelijkheid, gastvrijheid en lekker eten met vrienden/familie in een huiskamergevoel centraal staat. Waar de kleuren blauw, olijfgroen, goud, je het gevoel van rebels, speels en uniek geven en een ervaring die je met andere wilt beleven. Een Frans moderne keuken met internationale invloeden, samengesteld uit lokale en regionale producten.

De keukenbrigade staat onder leiding van Chef-kok Robin Stoof die in diverse gerenommeerde restaurants, bij diverse sterren restaurants en met een culinair avontuur in Bonaire, zijn geheel eigen stijl heeft ontwikkeld. Zijn innovatieve menu’s in combinatie met moderne kooktechnieken dagen je uit te genieten van ieder ingrediënt en de lokale en regionale producten waarmee hij deze bereidt. Met veel respect voor de producten, passie en gedrevenheid worden de gerechten door hem en zijn team bereidt met als enige doel: een onvergetelijke avond te laten beleven. 

Een bijzondere en onvergetelijke ervaring waar je met 4 personen tegelijk van een gastronomisch Chefs menu kunt genieten onder het toezien van de inspanningen van de keukenbrigade welke speciaal voor je het menu bereidt. En deze beleving wordt natuurlijk helemaal compleet als je dit combineert met een wijnarrangement of een mooie fles wijn van de wijnkaart.

Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Huiskamersfeer Romantisch Zakelijk
Keuken
Internationaal Frans Regionale keuken
Reviews
9.2
Eten
9.3
Service
9.1
Uitmuntend
23
8.7
Sfeer
9.3
Gastvrijheid
Meer over Rosto