RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken

A La Plancha aan wal

Van der Takstraat 2 3071NC Rotterdam Nederland

Op het Noordereiland van Rotterdam vind je de culinaire hotspot A La Plancha. Het populaire restaurant voert twee concepten; A La Plancha 'op de Plaat' en A La Plancha 'aan Wal'.

A La Plancha 'op de Plaat' is geïnspireerd door de Spaanse, Marokkaanse en Zuid-Amerikaanse restaurantjes waar verse vis in de openlucht op de plancha wordt gebakken.

Bij A La Plancha 'aan Wal' koken ze met het seizoen mee en vooral waar ze zelf trek in hebben. Geen moeilijke liflafjes maar verse en eerlijke gerechten. Ook in deze keuken hebben ze een plancha! Daar bereiden ze nog steeds vis maar ook vlees -en vegetarische gerechten, in de vorm van tapas. Ze hebben geen vaste kaart zodat ze jullie kunnen verrassen met een nieuw gerecht. Het restaurant laat zich leiden door wat in het seizoen is, wat de markt biedt en waar hun hoofd naar staat. 

A La Plancha is naast een restaurant ook een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Waar duurzaamheid bovenaan staat en waar de belangen van alle stakeholders gediend worden. Bij alles wat zij doen, willen zij van toegevoegde waarde zijn voor de maatschappij en omgeving: zowel economisch, maatschappelijk als ecologisch.

Ze streven er naar zoveel mogelijk te werken met producten die een zo klein mogelijke afdruk op onze planeet achterlaten.

Reviews
6.8
Eten
7.4
Service
7.1
Goed
5
6.6
Sfeer
7.6
Gastvrijheid