Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
De Oude Smidse
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Voorwaarden
  • De reservering is pas definitief nadat de Oude Smidse de reservering heeft bevestigd
Prijsindicatie | € €

De Oude Smidse

Gasthuisstraat 36 8331 JR Steenwijk Nederland
Chef
Martin Veenstra
Maître
Eva Stoffels

Op een unieke locatie in Steenwijk vind je in een voormalige smederij De Oude Smidse. Het culinaire koppel Eva Stoffels en Martin Veenstra oefenen hier net als de smid 100 jaar geleden met trots hun ambacht uit. Met veel liefde voor eten, drinken en gastvrijheid zorgen ze dat het je aan niets ontbreekt!

Chef Martin Veenstra ontdekte al vroeg zijn passie voor koken. Na diverse koks-opleidingen deed hij veel ervaring op bij gerenommeerde restaurants. De keuken onder leiding van Martijn is te omschrijven als ‘Hollands met een twist’. Zo werkt het team het liefst met lokale en regionale producten, met respect voor de seizoenen en de natuur. “Je proeft hier klassieke gerechten met een knipoog naar onze roots, identiteit en culinaire nieuwsgierigheid!” - aldus de gepassioneerde chef.

Heb je (vegetarische) eetwensen of allergieën? Dan vernemen zij dit graag bij jouw reservering, zodat ze het menu hierop kunnen aanpassen. Vanwege de kleinschaligheid van het restaurant zijn aanpassingen op de avond zelf niet altijd mogelijk.

Proef lokaal en laat je verrassen door de heerlijke wijn/spijs combinaties, geserveerd met de grootste passie!

Sfeerwoorden
Bourgondisch Huiskamersfeer Landelijk
Keuken
Hollands Regionale keuken
Reviews
9
Eten
9
Service
9
Uitmuntend
1
9
Sfeer
9
Gastvrijheid
Meer over De Oude Smidse