Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
1898 Food & Drinks
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | €

1898 Food & Drinks

Wijnhaven 3 a 3011 WG Rotterdam Nederland

1898 Food & Drinks ligt aan het charmante Gelderseplein in de historische Oude Haven van Rotterdam.

Net als het vorige restaurant van Thijs & Gerard is dit een favoriete stek voor liefhebbers van goed eten zonder al te veel poespas, in een gemoedelijke Rotterdamse sfeer.

1898 Food & Drinks beschikt over een prachtig terras en een gezellige binnenruimte voor lunches, borrels & shared-dining De keuken van chef-kok Gerard van Gelderen bewijst dat gastronomische gerechten niet al te ingewikkeld hoeven te zijn. De keuken heeft invloeden vanuit de hele wereld. De keukenbrigade werkt waar mogelijk met duurzame en biologische producten van het seizoen. Met het oog op de kwaliteit die we nastreven werken wij het liefst met kleinere producenten.

Al meer dan 25 jaar vormen de eigenaren van 1898 Food & Drinks; Thijs en Gerard een succesvol horeca-koppel. Ooit als jonkies begonnen in het theaterrestaurant van Delfshaven bestieren zij met een ongekende passie voor culinair tafelen in een warme en tegelijkertijd moderne ambiance in het Witte Huis: 1898 Food & Drinks.

Faciliteiten
Terras Aan het water
Sfeerwoorden
Chic Stijlvol
Keuken
Internationaal