3-gangenmenu + cocktail naar keuze
3-gangenmenu + cocktail naar keuze

Mondi Pianobar & Restaurant

Schipholweg 275 1171 PK Amsterdam Nederland

Welkom bij Sky Bar 747/ Mondi Pianobar & Restaurant, een volwaardige entertainment ervaring met een geweldig uitzicht over Amsterdam, Badhoevedorp en Haarlem; iets dat je niet zo snel tegenkomt in de omgeving! Vanaf het moment dat je in de lift stapt in het Corendon Plaza Hotel hoor je muziek die je direct in de sfeer van de avond brengt - jazz, soul, salsa, contemporary en meer. Op de negende verdieping van het hotel kun je als vrouw die geweldige (ietwat oncomfortabele) pumps dragen want de parking is direct voor de deur.  

Elke avond is een feestje bij Mondi Pianobar & Restaurant en geen avond is met elkaar te vergelijken. Reden hiervoor is de variatie in muziekartiesten, feesten en gasten die durven te performen. Als je alle woorden van een liedje kent, ben je welkom op het podium, weet je deze niet, pak dan vooral ook je telefoon er even bij! Met een samengesteld programma van wereldwijd bekende entertainer Juni Juliet kun je genieten van artiesten die de muzikale vrijheid krijgen die zij verdienen, terwijl je geniet van een heerlijk diner!

Het menu is geïnspireerd door Amsterdamse hotspot Mondi en met hun Caribische keuken weet je zeker dat je verzadigd naar huis gaat met shared fine-dining bites, soul food en drankjes die centraal staan in de Caribische cultuur. Mondi Pianobar/ Sky Bar 747 verwelkomt je graag in hun one-of-a-kind restaurant!

Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Trendy
Keuken
Internationaal Fusion Caribisch
Gebruikersfoto's
Reviews
8.7
Eten
8.3
Service
8.9
Zeer goed
7
9.4
Sfeer
9.1
Gastvrijheid