RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
020 624 8864

Daalder Atelier

Lindengracht 90 1015 KK Amsterdam Nederland
Chef
Dennis Huwaë

Op de Lindegracht 90 vind je het atelier van sterrenchef Dennis Huwaë. Deze chef is geen onbekende in de culinaire top. Zijn andere restaurant: Daalder (1 Michelinster) zit dan wel al een tijdje in Amsterdam-West, de Jordaan is en blijft waar het allemaal begon voor Dennis Huwaë. Op exact die plek – het pand op de Lindengracht – lanceerde hij eind 2022 een nieuw concept: Daalder Atelier.

Daalder Atelier is de plek waar hij en zijn team onophoudelijk proberen, proeven en perfectioneren. “In Daalder Atelier heb ik een kans om al die inspiratie te volgen. Om mijn meest creatieve gerechten te serveren en direct de reactie daarop te zien. Om steeds door te gaan. Want het kan – en ik wil – altijd beter.” - aldus de gepassioneerde chef.

Het sfeervolle Daalder Atelier wordt gekenmerkt door een prachtige marmeren bar. Na een korte verbouwing is deze bar voorin een plek geworden om te koken, zodat de chefs de hele avond met de gasten kunnen zijn. En direct hun reactie op nieuwe gerechten kunnen horen.  

Reserveer snel jouw tafeltje en geniet van nieuwe gerechten, nieuwe smaken en nieuwe ideeën van sterrenchef Dennis Huwaë en zijn team!

Reviews
8
Eten
8
Service
7.9
Goed
2
8
Sfeer
7.5
Gastvrijheid