6-gangen Rijkstafel menu
 6-gangen Rijkstafel menu
4-gangenlunch
4-gangenlunch

RIJKS® POP UP

Gustav Mahlerplein 1 B 1082 MS Amsterdam Nederland
Chef
Joris Bijdendijk

PROEF DE TOEKOMST BIJ RIJKS® POP UP

Van eind augustus tot half oktober neemt RIJKS® de zuidas over met RIJKS® POP UP! Voor een periode van zeven weken werken Executive Chef Joris Bijdendijk en chef-koks Friso van Amerongen en Yascha Oosterberg op de tijdelijke locatie culinair toe naar het nieuwe RIJKS® Restaurant aan het Museumplein dat in deze periode een flinke verbouwing ondergaat. 

 

PRIMEURS EN SIGNATURE DISHES

Ervaar als eerste oude favorieten en wekelijks nieuwe, gedurfde gerechten. Joris Bijdendijk, Executive Chef van RIJKS® Restaurant: “De POP UP is misschien wel de laatste kans om enkele signature dishes van het huidige RIJKS® te proeven. We gaan deze tijdelijke locatie echt gebruiken om samen met het team nieuwe producten, combinaties en bereidingswijzen te ontdekken die we in het nieuwe RIJKS® op de kaart gaan zetten. Heel gaaf, want als gast kan je dus zomaar een primeur geserveerd krijgen! We werken op deze manier toe naar de nieuwe selectie, zodat we eind oktober in het nieuwe RIJKS® fantastische gerechten kunnen serveren en onze gasten weer die ene unieke ervaring kunnen geven.”


NO FOOD PICS PLEASE

Om de verrassing van de nieuwe gerechten tot de opening te bewaren wordt gasten van de POP UP gevraagd de gerechten niet met camera vast te leggen. Bijdendijk: “We werken deze zomer echt toe naar een grande finale in oktober en daar horen verrassingen bij!"

LET OP: na het maken van een reservering via HEERLIJK.NL ontvang je rechtstreeks van RIJKS® een verzoek tot aanbetaling van €25 per persoon. De reservering is definitief na het voldoen van die aanbetaling.
 
Erkenning
1 Michelinster 17.0 | Gault&Millau Plek 74 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Reviews
8.3
Eten
9
Service
8.7
Zeer goed
4
8.8
Sfeer
8.8
Gastvrijheid