Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
La Provence
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € € € €

La Provence

Hoofdstraat 109 3971KG Driebergen-Rijsenburg Nederland
Chef
André van Alten
HEERLIJK Top 100

Midden op de Utrechtse Heuvelrug is La Provence als enige sterrestaurant gevestigd. In het stijlvolle restaurant heerst een aangename ambiance. Hier proef je HEERLIJKe gerechtjes waarvan de smaken fantastisch op elkaar afgestemd zijn.

Niet voor niets is dit restaurant al enkele jaren in het bezit van een Michelinster. Daarnaast heeft het restaurant ook 16,5 Gault&Millau punten en een notering in de Lekker top 100. La Provence kent een interessante historie en heeft in de loop der jaren een bijzondere transformatie doorgemaakt. Waar het ooit begonnen is als gezellig huiskamerrestaurant, kan je er nu ook terecht voor de optimale culinaire beleving, waarbij de liefde en passie van toen nog steeds terug te proeven zijn in ieder gerecht!

Chef André van Alten werkt veelal met biologische producten, vaak uit eigen omgeving. Bij het samenstellen van de gerechten worden de seizoenen goed gevolgd. Als gast word je verwend met verrassende creaties, smaakexplosies en topkwaliteit.

Erkenning
HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 17.0 | Gault&Millau Plek 76 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Sfeerwoorden
Romantisch Zakelijk
Reviews
9.1
Eten
8.8
Service
8.8
Zeer goed
316
8.5
Sfeer
8.9
Gastvrijheid