RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0433251359

Chateau Neercanne

Von Dopfflaan 10 6213 NG Maastricht Nederland

Restaurant Château Neercanne heeft een rijke culturele en culinaire traditie. Het keukenteam onder leiding van chef de cuisine Robert Levels gebruikt voor hun gerechten de Franse keuken als basis, verrijkt met verrassende bereidingstechnieken uit de gehele wereld. Op het bord vindt je een mooie combinatie van lokale en internationale ingrediënten. Voor een vegetarisch of veganistisch menu maakt de chef rijkelijk gebruik van ingrediënten uit eigen tuin en het naastgelegen Cannerbos.

Maître d’hotel Robert Bisschoff en zijn team hebben een persoonlijke en authentieke servicestijl. Zij adviseren je graag bij jouw keuze van een bijpassende wijn of een alcoholvrije, huisgemaakte cocktail. Bij mooi weer kan je buiten op het terras lunchen en dineren met een adembenemend uitzicht over de UNESCO-baroktuinen en het Jekerdal.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 16.0 | Gault&Millau Bib Gourmand Plek 80 | Lekker
Reviews
|  23 april 2010
Kwaliteit, service en omgeving waren allemaal perfect.  Volgens hun website kun je er altijd op dinsdag voordelig eten. een 3-gangen diner voor € 30 en een 4-gangen voor  € 37,50
Wij hadden een 3-gangen diner dus nu voor € 40. Daar waren dan nog wel diverse amuses en een tussengerecht bij. Dat krijg je waarschijnlijk anders ook. Dus goedkoper was het niet.
9 Eten
9 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
Meer over Chateau Neercanne