RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
023 512 39 10

ML

Klokhuisplein 9 2011 HK Haarlem Nederland

Sterrestaurant ML is medio maart 2018 verhuisd en heropend aan het Klokhuisplein aan de voet van de St. Bavokerk in Haarlem, in de regio beter bekend als ´Stempels´. Met de verhuizing is het ondernemersechtpaar Mark & Liane Gratama een grote, nieuwe uitdaging aangegaan. Naast het restaurant, sinds 2011 in bezit van een Michelinster, biedt de nieuwe locatie ook een bar, bistro en hotel.

De mos kleurige wanden, de prachtige Chefs bar, de schitterende plafond-elementen en de uitgebalanceerde verlichting hebben het restaurant nog meer sfeer gegeven!

´Dit prachtige historische pand aan het Klokhuisplein biedt ons onder één dak veel meer mogelijkheden én inspiratie, we voelen ons er als een vis in het water. En in het sterrestaurant kunnen we nu nog meer de puntjes op de i zetten´ aldus de gepassioneerede eigenaar en chef-kok Mark Gratama. Hij werkt uitsluitend met exclusieve ingrediënten om tot de beste combinatie van traditioneel en innovatief te komen. Dat deze zienswijze werkt, blijkt wel uit de waardering die ML krijgt van alle culinaire instanties en online beoordelingen! 

Erkenning
HEERLIJK Top 100 1 Michelinster 15.5 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Reviews
9
Eten
8.7
Service
8.8
Zeer goed
253
8.6
Sfeer
8.8
Gastvrijheid