RESERVEER NU
Klik op 'telefoonnummer bekijken' om het telefoonnummer van het restaurant te zien. Telefoonnummer bekijken
0302510693

Wilhelminapark

Wilhelminapark 65 3581NP Utrecht Nederland

Restaurant Wilhelminapark is een plek midden in een uniek stukje natuur. Een kenmerkende locatie met een mooi verhaal. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten en genieten van goed eten en drinken. Een stadspark heeft altijd een verbindende rol, voor jong en oud.

Met het restaurant maken ze de connectie nog een stukje mooier. En lekkerder. De keuken bereidt met veel liefde en aandacht verse seizoensproducten tot verrassende gerechten. Ze bestaan sinds 1926, dus ze staan al een tijdje voor je klaar. ‘s Ochtends, ‘s middags of ‘s avonds, restaurant Wilhelminapark zorgt dat je volop kan genieten. Ook wanneer je besluit de hele dag te blijven zitten.

Utrechter of niet, met of zonder reden, er is altijd plek voor goed gezelschap. Met vrienden, alleen, toevallig of met een groep, ontdek de kaart voor een uitgebreid diner of een gezellige borrel. Geniet, terwijl je uitkijkt over de vijvers en het groen vanaf het grote terras of gezellig binnen. Ze zorgen voor bijzondere ontmoetingen in een uniek stukje natuur.

Erkenning
HEERLIJK Top 500 13.5 | Gault&Millau Lekker Top 500
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Landelijk