4-gangendiner + extra's
4-gangendiner + extra's
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
De Knip
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | €

De Knip

Kniplaan 22 2251AK Voorschoten Nederland
Chef
Marcel van Teijlingen
Sommelier
Ronald Markveld/Irene van Teijlingen
Maître
Irene van Teijlingen
HEERLIJK Top 500

Restaurant De Knip in Voorschoten heeft een rijke geschiedenis in de horeca, variërend van een veerpontcafé en een familie-uitspanning tot het hedendaagse haute-cuisine restaurant dat is bekroond met een Bib Gourmand-onderscheiding (voor het elfde jaar op rij). Gelegen op een unieke locatie, werd 'De Knip' oorspronkelijk opgericht als café-restaurant met een speeltuin en heeft bijna een eeuw lang toebehoord aan de familie Van Velsen. Het restaurant ligt langs 'De Vliet', een kanaal dat door de Romeinen is gegraven en de rivier de Rijn verbindt met de Schie.

De keuken biedt een Frans geïnspireerde culinaire ervaring, gebaseerd op hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig worden geselecteerd door het ervaren keukenteam. Ze halen de ingrediënten dagelijks bij de beste leveranciers, stuk voor stuk vakmensen, die hun voorzien van de hoogste kwaliteit verse vis, vlees, groenten en een scala aan kruiden en specerijen."

Erkenning
HEERLIJK Top 500 12.0 | Gault&Millau Bib Gourmand
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras Aan het water Per boot te bereiken
Sfeerwoorden
Landelijk Romantisch Stijlvol
Keuken
Internationaal Frans Regionale keuken
Reviews
8.3
Eten
8.6
Service
8.3
Zeer goed
50
7.9
Sfeer
8.4
Gastvrijheid