10-gangen amuse jubileummenu
10-gangen amuse jubileummenu
3-gangen vroege vogel diner
3-gangen vroege vogel diner
5-gangendiner
5-gangendiner
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
HMB
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

HMB

Holland AmerikaKade 104 3072MC Rotterdam Nederland
Chef
Rolph Hensens
Sommelier
Thomas Traa / Rick Caro
HEERLIJK Top 500

HMB restaurant is gehuisvest in het grootste gebouw van Nederland, De Rotterdam. De culinaire hoogstandjes, het uitzicht op de Maas en Erasmusbrug maken het restaurant met unieke inrichting tot een culinaire hotspot!

In de keuken staat de gepassioneerde Patron-Cuisinier Rolph Hensens. Al op jonge leeftijd leerde hij de klassieke kneepjes van het vak, onder andere bij sterrenrestaurants als La Rive, Parkheuvel, Mijn Keuken en Fred. De bediening onder leiding van Chantal de Raaf maakt jouw avond compleet. Chantal kreeg tijdens haar opleiding tot gastvrouw een grote passie voor wijn. De wijnkaart bevat dan ook meer dan 150 wijnen uit alle delen van de wereld. 

Dat je bij HMB restaurant geniet van kwaliteit in een toegankelijke, ontspannen sfeer is ook de culinaire critici niet ontgaan. Zo staat het restaurant op plek 51 in de Lekker gids top100 en is het in bezit van 14.5 Gault&Millau punten. Een mooie prestatie! 

Erkenning
HEERLIJK Top 500 14.5 | Gault&Millau Plek 41 | Lekker
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Sfeerwoorden
Chic Klassiek Romantisch Stijlvol Trendy
Hoeveel mensen raden dit restaurant aan
78.7%
Gebruikersfoto's
Reviews
9.1
Eten
8.9
Service
8.9
Zeer goed
235
8.7
Sfeer
8.9
Gastvrijheid