2-gangenlunch
2-gangenlunch
Reserveren zonder aanbieding
NIEUW!
CEO baas van het vlees
Bij dit restaurant kun je regulier reserveren. Je kiest in het restaurant wat je wil eten en drinken, zonder specifieke aanbieding.
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Prijsindicatie | € €

CEO baas van het vlees

Sumatraweg 1 3072ZP Rotterdam Nederland

In 2013 openden Mario de Ridder het vleesrestaurant op Katendrecht. Het doel: absolute kwaliteit zonder toeters en bellen. C.E.O. baas van het vlees… de naam zegt genoeg! Zij serveren enkel het beste vlees. In 2015, 2017 en 2022 werden zij zelfs uitgeroepen tot “Beste Vlees Restaurant van Nederland” via de Restaurant Awards.

Het vlees bereiden ze op de Broiler, een Amerikaanse grill die verwarmd wordt tot 1.300 graden Celsius. Hierdoor krijgt het vlees een krokant laagje waardoor het heerlijk knispert als je erin snijdt. Al je zintuigen worden geprikkeld.

''Ook die van mij als ik heel soms stil sta in onze overvolle zaak. Drukte, enthousiasme van onze gasten, iedereen genietend van een puur stukje vlees en lekkere wijn in zijn glas. Dan ben ik trots op wat ik samen met mijn team bereikt hebben. Blij met onze gasten die voor ons “de muziek maken” in ons restaurant'' aldus Mario de Ridder. 

Erkenning
Restaurant Awards HEERLIJK Top 500 12.0 | Gault&Millau Lekker Top 500
Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Klassiek Stijlvol
Keuken
Amerikaans
Reviews
8.5
Eten
8.7
Service
8.7
Zeer goed
8.5
Sfeer
9
Gastvrijheid
Meghan L
|  17 juli 2022
Primera
Super leuk restaurant, gezellige sfeer. Het eten was echt héérlijk, al had ik mijn steak persoonlijk wat meer medium gewild. Is het zeker waard, en we komen zeker terug :)
9 Eten
9 Service
10 Sfeer
10 Gastvrijheid
Huib
|  2 juli 2022
HEERLIJK Aanbieding
We hadden het Heerlijk-lunchmenu. En dat was precies zoals de naam zegt. Bediening is deskundig en zeer vriendelijk. In t hogere prijssegment.
8 Eten
8 Service
8 Sfeer
9 Gastvrijheid
Danny Scholts
|  10 april 2022
HEERLIJK Aanbieding
Eten was top! Alleen het eten kwam wel erg snel, we kwamen voor een uitgebreide lunch om 14 uur, maar de carpaccio stond om 14:10 voor ons, en het hoofdgerecht(14:30). Dat is mijn inziens veel te snel, zeker voor deze prijs wil je genieten van de lunch, en ook van het gezelschap. Ik weet dat ik het kan aangeven, aangezien het ook niet superdruk was, hadden ze dat ook kunnen aanvoelen toch? Verder was het eten wel geweldig! Perfect bereid, en smaakte ook heel top, de wijn erbij, die werd aangeraden, was ook heel lekker. Al met al zou ik hier zeker nog eens terugkomen, alleen zou dan wel aangeven dat ik het eten wat langzamer zou willen hebben.
9 Eten
9 Service
9 Sfeer
9 Gastvrijheid
J A Kooij
|  14 november 2021
HEERLIJK Aanbieding
Lekker gegeten , goede kwaliteit, jammer dat ze geen broodje bij het voorgerecht serveren ! De baklucht is wel duidelijk aanwezig als je binnenkomt , dat went maar thuis ruik je het echt aan de kleding dat vinden we jammer .
8 Eten
8 Service
7 Sfeer
8 Gastvrijheid
Parisa Veldman
|  31 oktober 2021
HEERLIJK Aanbieding
Heerlijk gegeten, professionele vriendelijke bediening
9 Eten
10 Service
9 Sfeer
10 Gastvrijheid
Marcel van Veen
|  8 oktober 2020
HEERLIJK Aanbieding
Fantastisch gegeten, echt buiten gewoon lekker, Goede sfeer en service. Hoewel het een kennismaking aanbieding was (en ik zeker terug kom) vond ik de porties klein. Wijn is echt te duur, wat jammer is, en ook 6 euro voor een fles water beetje jammer. Zou mooi zijn als hier wat mee gedaan werd, wordt dit een topper in Nederland.
8 Eten
8 Service
8 Sfeer
8 Gastvrijheid
Meer over CEO baas van het vlees