3-gangendiner
3-gangendiner
4-gangendiner
4-gangendiner

I-Dock

Ijdok 4 1013MM Amsterdam Nederland

Een adembenemende oase midden in het bruisende hart van Amsterdam, compleet met een eigen schilderachtige haven en een uitgestrekt terras dat uitnodigt tot onvergetelijke momenten. Van de vroege ochtend tot de late avond straalt het gepassioneerde I-Dock team een warm welkom uit. Wat is er nu fijner dan genieten van een voortreffelijk ontbijt, verrukkelijke lunch, gezellige borrel en uitgebreid diner op deze betoverende locatie?

Bij I-Dock draait alles om meer dan alleen maaltijden. Wij zijn er trots op om jou en je dierbaren te mogen omarmen in onze gastvrije omgeving. We beschouwen iedereen die ons bezoekt als een vriend en we hebben maar één doel: ervoor zorgen dat onze vrienden zich buitengewoon goed voelen.

De keuken van I-Dock is een meesterwerk op zich, een samensmelting van internationale culinaire invloeden met een verrassende moderne flair. Hier ontmoeten ambacht en eigentijdse technieken elkaar, waarbij eerlijke en kwalitatieve ingrediënten de hoofdrol spelen. Te midden van deze weergaloze setting transformeert I-Dock van een eetgelegenheid tot een magische bestemming waar je wilt blijven, keer op keer.

Betaalmogelijkheden
Visa Mastercard American Express
Faciliteiten
Terras
Sfeerwoorden
Duurzaam Kindvriendelijk Romantisch Stijlvol Trendy Zakelijk