Casablanca Variété

Dineren in het enige circuscafé van Europa

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Op de Zeedijk in Amsterdam vind je Casablanca Variété. Casablanca Variété is het enige circuscafé van Europa, een plek waar circusmensen elkaar ontmoeten. Alles in het café ademt circus & variété, de wanden en vitrines staan vol met foto's, affiches en attributen die te maken hebben met beroemde circusartiesten. Het café heeft een echte kroegsfeer. Er worden plannen gemaakt en ideeën uitgewerkt, zittend aan de bar met zicht op de open keuken. Een lange rij televisies tonen opnames van vele circus- en theatervoorstellingen.


Het achtergelegen restaurant is stijlvol en gezellig met prachtige opgedekte tafels, comfortabele roodpluche stoelen en een schitterend uitzicht op de Amsterdamse grachten. Het boven gelegen theatercircus heeft een ouderwets podium met rode pluche gordijnen waar voorstellingen, acts en optredens plaatsvinden.


Een avondje Variété is natuurlijk pas compleet na een bezoek aan het pittoreske theatertje, er is iedere dag een andere voorstelling te zien! • De Nederlandse Restaurantkaart heeft een waarde van € 20,- en is eenmalig in zijn geheel in te wisselen bij de daarvoor aangesloten restaurants.

 • Reserveren gaat op beschikbaarheid van het restaurant.

 • Per reservering kan maximaal 1 restaurantkaart verzilverd worden.

 • Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen.


 •  Let op: bij dit restaurant geldt de actie alleen op het 3-gangenmenu.


 • Een reservering is alleen geldig via heerlijk.nl/restaurantkaart.


 

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Zeedijk 24
1012AZ Amsterdam
Nederland
10 1 Zeer goed
8.2
Eten
8.8
Service
7.6
Sfeer
8.4
Gastvrijheid
 • 9

  Renata Stam van Driel

  Heel bijzondere entourage (circus) Je komt ogen te kort! We gaan hier zeker nog eens heen. Verrukkelijk gegeten. Fijne bediening. Zeer vriendelijke ober.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  10 november 2019
 • 7

  Gerda Van der Flier

  Weinig keuze. Vooraf soep van de dag of pasta, hoofdgerecht vlees of vis of vegetarisch, nagerecht creme brûlée of ijs met slagroom. Meer een toeristenmenu. Vlees met jus op een bord, daar moest je ook de salade vanaf eten en de frites. Kwaliteit was wel goed. De creme brûlée was niet warm. Wel een gezellige sfeer en vriendelijke bediening. Zonder korting hadden we het echt te duur gevonden.
  6
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  5 november 2019
 • 8.75

  MTB

  Zeer gastvrij, prijs kwaliteit verhouding goed, bijzondere inrichting. Waren er om 17.30 uur, dus vroeg. Voordeel dat het rustig was en je met twee kinderen en vier volwassenen alle ruimte kreeg.
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  27 oktober 2019
 • 10

  Gerard Pouw

  Vriendelijk ontvangen en erg goed bezig met de klanten
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  31 mei 2019
 • 6.5

  Wampie1977

  Jammer dat de eigenaar zijn werknemer op zijn nummer zette, terwijl er gasten in het restaurant waren. Dat had ook wel anders gekund. Daardoor was de sfeer gedaald naar het vriespunt. Het eten was wel goed en het smaakte goed. De desbetreffende werknemer deed zijn best.
  8
  Eten
  8
  Service
  3
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  26 mei 2019