De Artisjok

Genieten van de Franse keuken

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Gelegen aan het rustige vaarwater van de Nieuwegracht , net iets buiten het kloppende hart van Utrecht, ligt De Artisjok. Hier kun je harmonieus genieten van heerlijke gerechten. De sfeervolle ambiance sluit perfect aan bij de mooi opgemaakte borden, een chic restaurant in een mooi pand mét werfkelder


De verfijnde gerechten en het vakmanschap van je gastheer. De chef stelt verrassende menu’s samen, waarbij passende wijnen kunnen worden besteld. Proef de heerlijke Franse keuken terug in de meest fantastische gerechten. Restaurant de Artisjok biedt de ultieme gelegenheid voor een onvergetelijk avondje uit.



  • De Nederlandse Restaurantkaart heeft een waarde van € 20,- en is eenmalig in zijn geheel in te wisselen bij de daarvoor aangesloten restaurants.

  • Reserveren gaat op beschikbaarheid van het restaurant.

  • Per reservering kan maximaal 1 restaurantkaart verzilverd worden.

  • Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen.

  • Let op: bij dit restaurant geldt de actie alleen op het 3-gangenmenu.

  • Een reservering is alleen geldig via heerlijk.nl/restaurantkaart.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Nieuwegracht 33
3512LD Utrecht
Nederland
    Geen reviews