Vindom

Genieten van heerlijke gerechten met een goed glas wijn

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

In Oldenzaal vind je Vindom Wine Bar & Great Food, en authentieke, gezellige en sfeervolle wijnbar. Gastvrij, met goede wijnen, drankjes en lekker eten is waar ze voor staan. Om bij te komen van een doorleefde dag zit je bij Vindom goed. Of voor een ontspannen aperitief, om te schuilen voor de regen, te genieten van de zon of gewoon uitgaan en een paar gezellige uurtjes doorbrengen met vrienden.


De stuwende kracht, het creatieve brein, wijnadviseur- en kenner, beëdigd sfeermaker, hapjes-en gezellige praatjesmaker, smeerselspecialist, voorproever, smaakbepaler, platendraaier, tap- en tapenade-techneut, cocktail-consulent, kelner, kok en inschenker is Patrick Hagen.


Bij een lekkere wijn hoort een goed een lekkere hap. Hierdoor toveren ze de lekkerste smeerseltjes, hapjes, snacks en gerechtjes uit het keukentje tevoorschijn. De menukaart is gevuld met ambachtelijk vers brood, huisgemaakte tapenades, charcuterie, de inmiddels ‘wereldberoemde’ ravioli en meer. Een beetje gourmet, een beetje bistro, maar vooral lekker en met liefde geserveerd. Maar naast kleine gerechten en fingerfood zijn er ook heerlijke gerechten voor de grote trek.  • De Nederlandse Restaurantkaart heeft een waarde van € 20,- en is eenmalig in zijn geheel in te wisselen bij de daarvoor aangesloten restaurants.

  • Reserveren gaat op beschikbaarheid van het restaurant.

  • Per reservering kan maximaal 1 restaurantkaart verzilverd worden.

  • Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen.

  • De minimale besteding per tafel moet € 40,- zijn.

  • Een reservering is alleen geldig via heerlijk.nl/restaurantkaart.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


St. Plechelmusplein 14-16
7571EG Oldenzaal
Nederland
    Geen reviews