Il Mercato

Genieten van de Italiaanse keuken

Bekijk hier de rest van ons aanbod
Omschrijving

Gevestigd aan de markt in het centrum van Papendrecht vind je Il Mercato. Il Mercato onderscheidt zich met een eigentijdse Italiaanse keuken. Op de menukaart vind je een verscheidenheid aan anti pasta’s, pastagerechten en pizza’s uit de traditionele steenoven uit Napoli. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. Door deze in hun waarde te laten, worden de authentieke smaken gecreëerd waar de Italiaanse keuken bekend om staat. Waan je in het zonnige Italë bij Il Mercato


De wijnkaart bied je een ruime keuze aan bekende en minder bekende Italiaanse wijnhuizen. In een moderne ambiance word je gastvrij ontvangen en geniet je van de vele pure smaken die de Italiaanse keuken te bieden heeft. • De Nederlandse Restaurantkaart heeft een waarde van € 20,- en is eenmalig in zijn geheel in te wisselen bij de daarvoor aangesloten restaurants.

 • Reserveren gaat op beschikbaarheid van het restaurant.

 • Per reservering kan maximaal 1 restaurantkaart verzilverd worden.

 • Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen.

 • De minimale besteding per tafel moet € 40,- zijn.

 • Een reservering is alleen geldig via heerlijk.nl/restaurantkaart.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Markt 171
3351 PA Papendrecht
nederland
10 1 Goed
8
Eten
8
Service
7
Sfeer
7
Gastvrijheid
 • 7.5

  Wil

  Ik had via Kruitvat een restaurantkaart gekocht en had gereserveerd via Heerlijk.nl. Bij het afrekenen was nergens te zien dat ik recht had op € 20,00 korting van de restaurantkaart. Er wij mij gevraagd om een bewijs, maar dat had ik niet omdat ik online gereserveerd had. Na veel heen en weer gepraat toch de korting gekregen. Jammer van de onduidelijkheid in het reserveringsproces.
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  14 oktober 2019